مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
عدس: ۱ لیوان
تخم مرغ: ۳ تا ۴ عدد
سیب زمینی: ۱ عدد
هویج (در صورت تمایل): ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، ادویه و زرد چوبه: به مقدار دلخواه
نان سوخاری: (فقط برای اضافه کردن به مایه غذا در صورت شل بودن آن)
طرز تهیه:
ابتدا عدسها را شسته، نیم ساعت یا کمی بیشتر بگذارید خیس بخورد. بعد آنها را با کمی آب و نمک کاملا بپزید. سیب زمینی را (در صورت تمایل همراه با هویج) پخته، پس از خنک شدن هر دو را با هم در ظرفی رنده کنید. گوشت را با یک عدد پیاز تفت داده، کنار بگذارید. عدس را داخل غذاساز میکس کنید تا مقداری له شود و حالت پوره مانند به خود بگیرد. آنگاه تمام مواد را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید (در صورت شل بودن زیادی، مقداری ریزه خرده نان سوخاری به آن بیفزایید).
درون تابهای روغن ریخته، صبر کنید خوب داغ شود. مایه کوکو را که نباید زیاد سفت باشد یکجا داخل تابه بریزید و روی حرارت متوسط و با در نیمه بسته بگذارید بپزد تا خودش را بگیرد و به اصطلاح بسته شود.
پس از بسته شدن یک رو، آن را برش دهید و با کفگیر بزرگ و صاف، بدقت قطعات را برگردانید تا روی دیگر نیز بخوبی سرخ شود.
توجه:
طبق توصیه سرآشپز جام جم سرا، این کوکو اگرچه بسیار لذیذ، اما کمی تُرد و شکننده است و باید هنگام سرخ کردن آن دقت بیشتری کرد. بر حسب علاقه و سلیقه میتوان به جای یکجا ریختن مواد، آنها را مثل کتلت در کف دست درست کرد (در این صورت بهتر است کف دستتان را کمی خیس کنید) یا قاشق قاشق در ظرف ریخت و با کف قاشق رویشان را صاف کرد تا در قطعات کوچکتری پخته و سرخ شوند و برگرداندن آنها برایتان راحتتر باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: