مواد لازم
▪ زرده تخم مرغ ۲ عدد
▪ خردل۱ قاشق سوپخوری
▪ آب نصف پیمانه
▪ کره چهار قاشق سوپخوری
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
▪ آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه
ابتدا زرده تخم مرغ و مقداری خردل و نمک و فلفل را بسته به طبع و علاقه خودتان با همزن کاملا مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس به این مواد آب بیفزایید و پس از ریختنشان در ظرفی مناسب، ظرف را روی شعله با حرارت ملایم بگذارید و در حالی که مواد را هم میزنید، پس از گرم شدن مواد، کره را به آن اضافه کنید و با ادامه هم زدن، بگذارید کره بخوبی میکس شود. سپس شعله را خاموش کرده، آبلیمو را به همه آنها اضافه کنید و ظرف را از روی گاز بردارید.
این سس برای استفاده در غذاهایی مثل مرغ و میگو عالی است و مزه آنها را متفاوت میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: