طرز تهیه «سس ناپولتین»

مواد لازم: فلفل دلمه‌ای خرد ۲ عدد|سیر ۳ حبه|کرفس ۳ ساقه (ساقه جوان‌تر بهتر است)|پیاز ۱ عدد|قارچ ۲۰۰ گرم|پیازچه ۳ ساقه|جعفری خرد شده یک سوم پیمانه|هویج ۱ عدد|روغن نصف پیمانه|سس تند ۳ قاشق چایخوری|سس گوجه فرنگی ۱ پیمانه| زعفران نصف قاشق چایخوری|زیره ۱ قاشق چایخوری|ارگانو (آویشن) ۱ قاشق چایخوری|شکر نصف قاشق سوپخوری|سرکه یک سوم پمانه|گوجه فرنگی یک کیلو.
کد خبر: ۶۷۶۳۶۷

جام جم سرا:

طرز تهیه:

۱-تمام سبزیجات را شسته، خشک و ساطوری کنید.
۲-مواد خرده شده را همراه با کمی روغن در ماهیتابه تفت بدهید.
۳-زعفران را در ۲ قاشق سوپخوری آبجوش حل کنید و همراه با سس تند و سس گوجه فرنگی به مواد بالا اضافه کنید.
۴-آویشن و زیره و شکر و سرکه را به آن اضافه کنید.
۵-گوجه فرنگی را پوست بگیرید (برای اینکه پوستشان راحت‌تر گرفته شود می‌توانید گوجه‌ها را در آب جوش بیندازید) و پس از جدا کردن پوستشان آن‌ها را ریز خرد کرده، به مواد بالا اضافه کنید.
۶-مقداری آب به مواد اضافه کرده، بگذارید حدود یکساعت روی حرارت ملایم بپزند.
۷-پس از آماده شدن مواد، الکشان کنید و از صافی بگذرانید تا سسی صاف و یکدست تهیه کرده باشید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها