یک دسر لذیذ: سوفله شکلات

مواد لازم : آرد: ۳ قاشق غذاخوری کره: ۳ قاشق غذاخوری شکلات خرد شده: ۱ پیمانه شیر: ۱ پیمانه تخم مرغ: ۴ عدد وانیل: ۱ قاشق چای خوری شکر: ۱/۴ پیمانه
کد خبر: ۶۰۳۵۵۴

طرز تهیه سوفله شکلات:

- قبل از آماده شدن مواد کیک، فر را در دمای ۱۸۰ سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن میکنیم.
- کره را در تابه‌ای ریخته و روی شعله ملایم گاز قرار میدهیم تا آب شود.
- آرد را ۲ بار الک کرده، آرام آرام به کره آب شده اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملاً یکنواخت شود.
- شیر را آرام آرام به آرد اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا مایه یکنواختی بدست آید. سپس به مدت ۲ دقیقه روی حرارت میگذاریم تا بجوش آید و غلیظ شود.
- مایه آماده شده را از روی گاز برداشته و شکلاتها را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملاً حل شوند.
- زرده‌های تخم مرغ را دانه دانه به مواد آماده شده اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملاً حل شوند.
- سفیده‌های تخم مرغ و شکر را جداگانه در کاسه ریخته و با سرعت بالای هم زن آنقدر میزنیم تا سفت شده و مانند فوم شود.
- سفیده تخم مرغ و سس شکلات آماده شده را با هم مخلوط میکنیم.
- ظرفهای سوفله را با کره چرب کرده و تا ۳/۴ آن را از مواد سوفله شکلات آماده شده، پر میکنیم و در سینی فر قرار میدهیم.
- سینی فر را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر میگذاریم. (کنار سوفله‌ها باید سفت، و وسط آن نرم باشد)
- سوفله شکلاتهای آماده را میتوانیم با یک قاشق خامه یا شکلات داغ تزیین کرده و سرو نماییم.

نکته:
- داخل ظرف های سوفله را می توانیم کاغذ روغنی گذاشته، و چرب کنیم. سپس از مواد سوفله داخلش بریزیم.
>> نون و آب

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
شیوا
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۶
۰
۰
با سلام.ای دسر را درست كردم اما متاسفانه هم بوی تخم مرغ میداد و هم لاستیكی وبدون پف بود در كل غیر قابل خوردن بود
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها