طرز تهیه «کروکت گوشت»

کروکت گوشت سرشار از ویتامین است. این غذا با گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود و مراحل پخت آن نیز بسیار آسان است. امیدواریم با یادگیری و امتحان این غذا، از طبخ و سرو آن لذت ببرید.
کد خبر: ۶۱۸۹۹۴

مواد اولیه:

    گوشت چرخ‌کرده 350 گرم
    پودر نان خشک‌ و آرد سفید و آرد سوخاری از هر کدام یک پیمانه
    برنج پخته شده نصف پیمانه
    پیاز یک عدد
    تخم‌مرغ سه عدد
    نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
    سس سفید نصف پیمانه

 


طرز تهیه:

پیاز را رنده کرده و با گوشت، برنج و پودر نان خشک مخلوط می‌کنیم. نمک، فلفل، تخم‌مرغ و سس سفید را اضافه کرده و کاملا مخلوط می‌کنیم و در جای خنک می‌گذاریم تا یک ساعت استراحت کند. بعد از این مدت از مایه به اندازه گردو برداشته و لوله می‌کنیم و آن را در آرد سفید می‌غلتانیم و در دو عدد تخم‌مرغ که خوب زده شده فرو می‌بریم و بعد در آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ پشت و روی آن را سرخ می‌کنیم.


طرز تهیه سس سفید:

یک قاشق آرد سفید را با یک قاشق کره کمی تفت می‌دهیم بعد یک لیوان شیر را به آن اضافه کرده و مرتب هم می‌زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود.

>> لقمه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
ناهید
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۵
۰
۰
من درست كردم عالی شد
سحر
-
۰۸:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۲
عالی شد
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها