یک چاشنی خوشمزه برای سر سفره

طرز تهیه «ترشی باقلا سبز»

یک ترشی جدید و آسان: «ترشی پوست پسته»!

یک ترشی جالب با ظاهری جذاب و مزه‌ای متفاوت که طعم تازه‌ای از ترشی را در احساس چشایی شما منتشر می‌کند: ترشی پوست پسته! طرز تهیه آن را در ادامه مطلب بخوانید.
کد خبر: ۶۲۰۶۴۱

اگر از ترشی‌های همیشگی و تکراری خسته شده‌اید، حتماً این ترشی جدید را امتحان کنید. این ترشی جالب و خوشمزه علاوه بر ظاهر زیبا، دارای مزه بسیار خوبی است.

مواد لازم:

پوست پسته تازه: ۵۰۰ گرم
فلفل قلمی: ۳عدد
تخم گشنیز: ۱ قاشق غذاخوری
زنیان: ½ قاشق غذاخوری
سیاه دانه: ½ قاشق چایخوری
نمک: مقداری
سرکه: به میزان لازم

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن

طرز تهیه:

پوست پسته را ۲ الی ۳ بار و هر بار به مدت ۵ دقیقه می‌جوشانیم تا تلخی آن گرفته شود. سپس آن را آبکش کرده و می‌گذاریم تا خنک شود.
تمامی مواد را در یک ظرف تمیز ریخته و سرکه را روی مواد می‌ریزیم. سپس در ظرف را بسته و آن را در جای خنک قرار می‌دهیم تا جا بیفتد. این ترشی بعد از ۲۰ روز قابل استفاده است.
>> جوان ایرانی

*شما چه نظری دارید؟ تجربه‌ها و نظراتتان را در این زمینه، با ما در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS  و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها