اگر از ترشیهای همیشگی و تکراری خسته شدهاید، حتماً این ترشی جدید را امتحان کنید. این ترشی جالب و خوشمزه علاوه بر ظاهر زیبا، دارای مزه بسیار خوبی است.
مواد لازم:
پوست پسته تازه: ۵۰۰ گرم
فلفل قلمی: ۳عدد
تخم گشنیز: ۱ قاشق غذاخوری
زنیان: ½ قاشق غذاخوری
سیاه دانه: ½ قاشق چایخوری
نمک: مقداری
سرکه: به میزان لازم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن
طرز تهیه:
پوست پسته را ۲ الی ۳ بار و هر بار به مدت ۵ دقیقه میجوشانیم تا تلخی آن گرفته شود. سپس آن را آبکش کرده و میگذاریم تا خنک شود.
تمامی مواد را در یک ظرف تمیز ریخته و سرکه را روی مواد میریزیم. سپس در ظرف را بسته و آن را در جای خنک قرار میدهیم تا جا بیفتد. این ترشی بعد از ۲۰ روز قابل استفاده است.
>> جوان ایرانی
*شما چه نظری دارید؟ تجربهها و نظراتتان را در این زمینه، با ما در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان