اگر از ترشیهای همیشگی و تکراری خسته شدهاید، حتماً این ترشی جدید را امتحان کنید. این ترشی جالب و خوشمزه علاوه بر ظاهر زیبا، دارای مزه بسیار خوبی است.
مواد لازم:
پوست پسته تازه: ۵۰۰ گرم
فلفل قلمی: ۳عدد
تخم گشنیز: ۱ قاشق غذاخوری
زنیان: ½ قاشق غذاخوری
سیاه دانه: ½ قاشق چایخوری
نمک: مقداری
سرکه: به میزان لازم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن
طرز تهیه:
پوست پسته را ۲ الی ۳ بار و هر بار به مدت ۵ دقیقه میجوشانیم تا تلخی آن گرفته شود. سپس آن را آبکش کرده و میگذاریم تا خنک شود.
تمامی مواد را در یک ظرف تمیز ریخته و سرکه را روی مواد میریزیم. سپس در ظرف را بسته و آن را در جای خنک قرار میدهیم تا جا بیفتد. این ترشی بعد از ۲۰ روز قابل استفاده است.
>> جوان ایرانی
*شما چه نظری دارید؟ تجربهها و نظراتتان را در این زمینه، با ما در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفت و گوی اختصاصی «جامجم» با سید ابراهیم محمد الدیلمی، سفیر یمن در تهران تشریح شد