مواد لازم:
فیله گوساله: ۲۴۰ گرم
آب پیاز: ۲ قاشق غذاخوری
سس سویا: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۱۰۰ گرم
مواد لازم برای سس:
آب آلبالو: نصف پیمانه
آب انگور قرمز: ۱ پیمانه
آرد ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
فیله گوساله را به تکههای ۷۰ گرمی تقسیم کرده، با آب پیاز، سس سویا و روغن زیتون مخلوط میکنیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم. آب آلبالو، آب انگور و آرد ذرت را مخلوط کرده و هم میزنیم تا کاملا حل شود، سپس روی حرارت گذاشته و مجدداً به آرامی میزنیم تا رنگ سس قرمز و شفاف شود و پس از دو دقیقه از روی حرارت برمیداریم. در این حالت سس غلیظ و شفاف میشود.
تکههای گوشت را روی حرارت به ترتیب ۳ دقیقه (یک طرف) و ۲ دقیقه (طرف دیگر) قرار داده و سرخ میکنیم و روی هم میچینیم. سس را روی تکههای گوشت میریزیم و فیله مدالیون را تزئین و سرو میکنیم.
>> دلفریب
*شما چه نظری دارید؟ تجربهها و نظراتتان را در این زمینه، با ما در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد