نه مامان‌ها به شما می‌گویند، نه آشپز‌ها!

۸ فوت کوزه‌گری برای خوشمزه شدن باقالی پلو

آموزش آشپزی: «دمپختک»

مواد لازم- پیاز: یک عدد/ لپه باقالا: ۱ پیمانه/ برنج: ۲ پیمانه/ نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان دلخواه.
کد خبر: ۶۲۷۳۱۴

طرز تهیه:

پیاز را را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
به آن نصف قاشق غذاخودری زردچوبه اضافه کنید. (این پلو رنگش را از زردچوبه می‌گیرد، پس باید کمی بیشتر از غذاهای دیگر از زردچوبه استفاده کنید).
لپه باقالا را همراه با دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید لپه باقالا‌ها بپزند.
وقتی نیم‌پز شد، ۲ پیمانه برنج شسته شده را همراه با مقدار لازم نمک و مقداری روغن درون مواد بریزید و بگذارید همه مواد با هم و به شکل کته بپزند.
هنگامی که آب برنج کشیده شد، برنج را وسط قابلمه به شکل تپه درآورید و با ته قاشق چند سوراخ در آن ایجاد کنید، دمکُنی را روی ظرف بگذارید و اجازه دهید برنج دم بکشد.

نکته:
میزان آبی که استفاده می‌کنید به نوع برنجتان بستگی دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
زی زی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
۰
۲
مواد این پلو خیلی كمه دمپختك كه اصول نمیخواد هرچی دم دستت بود باید بریزی توش :) ما سبزی آش و هویج نگیلی و عدس و حتی سیب زمینی نگینی هم میریزیم واقعا هم خوشمزس امتحان كنید حتما ;)
فرزانه
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۵ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۳
۰
۰
دستتون دردنكنه خیلی خوب بود
ندا
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
۰
۰
به این میگن غذای ساده و خودمونی

نیازمندی ها