مواد لازم:
گوجه فرنگی
تخم مرغ
نمک
فلفل
روغن زیتون
طرز تهیه:
سر گوجه فرنگیها را جدا کنید و درون گوجهها را خالی کنید اما تا حدی که تخمهای گوجه فرنگی خارج شود و گوشت ان باقی بماند.
درون گوجهها نمک و فلفل بپاشید، کف سینی فر را چرب کنید سپس گوجهها را کف ان بچینید و درون هر گوجه ۱ دانه تخم مرغ بشکنید.
سینی را درون فر قرار دهید و اجازه دهید با حرارت فر گوجهها کبابی و نرم شوند و تخم مرغها بپزند، پس از اماده شدن سینی را از فر خارج کنید و مقداری روغن زیتون یا کره روی تخمها بریزید و بهمراه نان سرو کنید.
>> ایرانکوک
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد