سالاد سیب زمینی، به سبک آلمانی

مواد لازم برای ۶ نفر- سیب زمینی: یک کیلوگرم/ تخم مرغ آبپز سفت: ‌۴ عدد/ پیازچه: ۴ عدد/ خیارشور متوسط: ۵ عدد/ ژامبون: ۵۰ گرم/ سس مایونز: نصف فنجان/ سیر: ۲ حبه/آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری/ جعفری خرد شده تازه: یک چهارم فنجان/ نمک و فلفل: به اندازه لازم.
کد خبر: ۶۲۴۷۷۲

طرز تهیه:

سیب زمینی‌ها را شسته و درون آب جوش به همراه نمک به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، بپزید. سپس آن‌ها را از آب بیرون آورده و بگذارید آب آن‌ها برود. به مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا خنک شوند. بعد سیب زمینی‌ها را خرد کنید. تخم مرغ‌های آبپز را پوست گرفته و به صورت حلقه‌ای خرد کنید. پیازچه‌ها را به صورت نازک و خیارشور‌ها و ژامبون را نیز خرد نمایید. در یک کاسه بزرگ سیب زمینی، تخم مرغ، پیاز، خیارشور و ژامبون را بریزید. خوشمزگی این سالاد بیشتر به خاطر طعم سیر و خیارشور آن است. در یک کاسه دیگر سس مایونز، سیری که ریز خرد کرده‌اید، آب لیمو و جعفری خرد شده را با هم مخلوط کنید و به اندازه مورد نیاز، نمک و فلفل به آن اضافه کنید. مخلوط مایونز را به مخلوط سیب زمینی اضافه کرده و خوب هم بزنید.
سالاد سیب زمینی آماده است و می‌توانید آن را به عنوان پیش غذا یا شام سبک میل کنید.
>> فرانشر

*شما چه نظری دارید؟ آن را با ما و دیگران در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS  و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها