آموزش آشپزی: کرپ مرغ

تا به حال کرپ مرغ خورده‌اید؟ روش تهیه آن آسان است و از نظر تنوع دادن به غذاهای روزانه، غذایی دلچسب و متفاوت محسوب می‌شود. سرآشپز ما روش تهیه آن را برای شما در نوشتاری تدارک دیده که امیدواریم اگر هوس پخت این غذا را کرده‌اید، راهنمایی‌هایش گویا و عملی باشد.
کد خبر: ۶۲۶۸۸۶

مواد لازم

تخم‌مرغ: ۳ تا ۴ عدد
آرد سفید: ۱۵۰ گرم
شیر: ۵ ,۱ لیوان
نمک: نصف قاشق چایخوری
روغن: یک قاشق

مواد داخل کرپ

گوشت سینه مرغ: ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
نخودفرنگی: یک فنجان
ذرت پخته: یک فنجان
هویج رنده شده: یک فنجان
نمک و فلفل: به اندازه لازم
روغن: یک قاشق.

مواد روی کرپ

رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق
دارچین و شکر: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
پنیر پیتزای رنده شده: یک فنجان.

طرز تهیه

تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید. اضافه کردن آرد را از کم شروع کنید تا مایع کمی غلیظ شود. شیر و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بقیه آرد را در صورتی اضافه کنید که مایع به دست آمده، براحتی از قاشق جدا شود. کمی روغن در ​تابه بریزید تا چرب شود. با قاشق بزرگی از مواد کرپ در ​تابه بریزید و با حرکت دادن ​تابه مواد را به همه جای آن هدایت کنید. مواد خیلی زود بسته می‌شود. به محض اینکه کرپ بسته شد آن را از ​تابه خارج کنید، ​ در صورت تمایل می‌توانید روی دیگر آن را هم کمی سرخ کنید و آن را برگردانید.
به این ترتیب تمام مواد کرپ را به صورت نان لواش نازک درآورید و آماده کنید.
مرغ را بپزید و خرد کنید. سپس هویج رنده شده، نخودفرنگی و ذرت پخته شده را در کمی روغن تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید خنک شود.
در مرحله بعد، مواد را با قاشق روی کرپ ریخته و به آرامی آن‌ها را رول کنید. به همین ترتیب تمام مواد را روی کرپ‌ها بریزید و سپس رول‌ها را در ظرف مناسب بگذارید.
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۰ سانتی‌گراد گرم کنید و مواد را به مدت ده دقیقه در فر قرار دهید. می‌توانید روی رول‌های کرپ را کمی چرب کنید و تا زمانی که طلایی رنگ شده در فر نگه دارید و بعد آن‌ها را خارج کنید و در ظرف مناسبی بچینید.
بعد از خنک شدن آن‌ها را برش حلقه‌ای بزنید و به صورت لقمه‌ای در آورید.
برای روی کرپ‌ها دو قاشق رب گوجه را با کمی روغن تفت دهید و به آن مقداری نمک، فلفل، دارچین و شکر اضافه کنید و تفت دهید.
بعد از برش کرپ‌ها روی آن‌ها سس بریزید و سرو کنید. در ضمن پنیر پیتزا را در صورت تمایل می‌توانید، هنگام تفت دادن مواد داخل کرپ​ اضافه و بعد کرپ‌ها را آماده کنید​​. در این صورت کرپ شما لذیذ‌تر خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
مرمر
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۶
۰
۰
من همیشه درست میكنم البته با گوشت چرخی.... جالبه كه بدونید چون به ارد گندم حساسیت دارم با ارد برنج و ذرت درست میكنم.. اونم خوشمزه میشه....
راستش یه درخواست هم ازتون دارم... اگه ممكنه غذاها یا دسرهایی كه توش از ارد ذرت و برنج استفاده شده باشه برای ایمیل من كنید ممنون میشم... چون من از نظر تهیه غذاها بدلیل داشتن ارد واقعا مشكل دارم.. اگر اینكار رو بكنید كلی دعاتون میكنم. ممنون و متشكر...

نیازمندی ها