طرز تهیه کرپ پرتقال در خانه

مواد اولیه (برای 4 نفر): آرد 3چهارم لیوان/شیر 1لیوان/تخم مرغ 1عدد/کره 2قاشق سوپخوری (آب شده)/پودر قند به میزان لازم/کره 100گرم (جامد)/شکر 2قاشق سوپخوری/بادام نصف لیوان (پودر شده)/پوست پرتقال 1قاشق سوپخوری (رنده)/آب پرتقال 2قاشق سوپخوری/اسانس 2قطره (بادام).
کد خبر: ۶۸۰۲۰۸

جام جم سرا:

طرزتهیه:

ابتدا آرد تخم‌مرغ و نصف لیوان شیر را با هم مخلوط کرده و بعد از مخلوط کردن بقیه شیر را اضافه کنید و با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود. خمیر را داخل ظرف مناسب بریزید و نیم ساعت به آن استراحت دهید.تابه مناسبی را انتخاب کنید و روی حرارت بگذارید. کف آن را با کمی ‌کره چرب کنید و وقتی به اندازه کافی گرم شد حدود 1 چهارم لیوان از خمیر کرپ را داخل تابه بریزید. تابه را تکان دهید تا در همه جای تابه پخش شود.وقتی خوب پخت آن را برگردانید و وقتی کامل سرخ شد آن را برداشته و روی کرپ را با پارچه بپوشانید تا گرم بماند.به همین ترتین بقیه مواد را هم بپزید.

طرز تهیه کرم:

ابتدا کره نرم را با همزن بزنید تا به شکل کرم درآید. بعد شکر و پودر بادام را اضافه و مخلوط کنید. در انتها رنده پوست پرتقال را که 3بار جوشانده و آبش را خالی کرده اید به همراه اسانس بادام و آب پرتقال اضافه کنید.فر را گرم کنید. داخل هر کرپ یک قاشق سوپخوری از مخلوط بالا بمالید و چهارلایه تا کنید (دقیقا مثل کالباس نازک است و تا میخورد) کرپ‌ها را داخل ظرف پیرکس چرب شده بگذارید و روی آن، پودر قند الک کنید. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کرپ‌ها را داخل فر گرم کرده سرو کنید.

نکات:

1)کرپ ها به همراه سبزی یا گوشت هم سرو میشوند و در واقع غذایی اصلی محسوب میشوند.
2)اگر دوست دارید میتوانید مقداری آب پرتقال و شکر را غلیظ کنید و به همراه کرپ سرو کنید(هایپرکلابز)

Share

newsQrCode
برچسب ها: کرپ پرتقال آشپزی
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها