مواد لازم:
• 900 گرم سیب زمینی پوست کنده و نگینی خرد شده
• 900 گرم کرفس خرد شده
• نمک و فلفل سیاه
• ¾ پیمانه خامه پرچرب
• یک قاشق غذاخوری سیر رنده شده
• ¼ پیمانه کره
• 1/8 قاشق چایخوری زعفران
• 1.5 پیمانه پنیر چدار رنده شده
طرز تهیه:
1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
2. سیب زمینی و کرفس ها را در دو قابلمه جداگانه داخل آب و کمی نمک بپزید. پس از اینکه سبزیجات نرم و پخته شدند، آنها را آبکش کنید.
3. در یک قابلمه، خامه، سیر، کره و زعفران را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید و نمک و فلفل سفید را اضافه کنید. نصف پیمانه پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شوند.
4. سیب زمینی و کرفس ها را داخل مخلوط کن، پوره کنید. کمی نمک و مخلوط خامه و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.
5. ظرف گراتین را با کره چرب کنید. مخلوط سیب زمینی را داخل آن بریزید. روی آنها را صاف کنید و بقیه پنیر را اضافه کنید. آن را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن طلایی شود.
>> لقمه
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد