دسر: پودینگ قهوهٔ زمستانی

مواد لازم- شیر: سه و نیم پیمانه/ زرده تخم مرغ : ۴عدد درشت/ شکر: نصف پیمانه/ وانیل : به مقدار اندک/ قهوه سرد: نصف پیمانه
کد خبر: ۶۲۷۸۶۷

طرز تهیه:
در قابلمه ای متوسط، شیر را به جوش بیاورید، سپس زیر آن را خاموش کنید.
زرده تخم مرغ، شکر، وانیل و قهوه را با هم مخلوط کنید.
به آرامی و کم کم شیر ولرم را به مخلوط تخم مرغ و قهوه اضافه کنید.
فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید و مواد را در یک ظرف یا ۴ تا ۶ظرف یک نفره بریزید.
در یک سینی آب جوش بریزید و ظرفها را در آن بچینید و به مدت یک ساعت در فر قرار دهید تا خود را بگیرد.
هرچه ظرف پودینگ کوچکتر باشد، سریع تر می پزد.
پس از پخت و خنک شدن، به مدت ۲ساعت آن را در یخچال قرار دهید.
>> آشپزی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
فرح
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۶
۰
۰
سلام با تشكر فراوان از شما دستتون درد نكنه چون خودم مدرك شیرینی پزی واشپزی دارم هر كس از هر راهی ویا هرطریقی چیزی را اموزش بده دستشونو میبوسم خدا بهتون قوت بده
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها