طرز تهیه:
در قابلمه ای متوسط، شیر را به جوش بیاورید، سپس زیر آن را خاموش کنید.
زرده تخم مرغ، شکر، وانیل و قهوه را با هم مخلوط کنید.
به آرامی و کم کم شیر ولرم را به مخلوط تخم مرغ و قهوه اضافه کنید.
فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید و مواد را در یک ظرف یا ۴ تا ۶ظرف یک نفره بریزید.
در یک سینی آب جوش بریزید و ظرفها را در آن بچینید و به مدت یک ساعت در فر قرار دهید تا خود را بگیرد.
هرچه ظرف پودینگ کوچکتر باشد، سریع تر می پزد.
پس از پخت و خنک شدن، به مدت ۲ساعت آن را در یخچال قرار دهید.
>> آشپزی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ