طرز تهیه:
در قابلمه ای متوسط، شیر را به جوش بیاورید، سپس زیر آن را خاموش کنید.
زرده تخم مرغ، شکر، وانیل و قهوه را با هم مخلوط کنید.
به آرامی و کم کم شیر ولرم را به مخلوط تخم مرغ و قهوه اضافه کنید.
فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید و مواد را در یک ظرف یا ۴ تا ۶ظرف یک نفره بریزید.
در یک سینی آب جوش بریزید و ظرفها را در آن بچینید و به مدت یک ساعت در فر قرار دهید تا خود را بگیرد.
هرچه ظرف پودینگ کوچکتر باشد، سریع تر می پزد.
پس از پخت و خنک شدن، به مدت ۲ساعت آن را در یخچال قرار دهید.
>> آشپزی
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد