به گزارش جام جم سرا، مریم شیرمستی در گفتوگو با ایسنا این سبزی فصل زمستان را دارای خواص فراوان دانست و ضمن تاکید بر استفاده از آن و اشاره به مقادیر بالای فیبر موجود در این سبزی، خاطرنشان کرد: فیبر و آنتی اکسیدان موجود در چغندر قند در پیشگیری از انواع سرطانها مفید است.
این کارشناس تغذیه در خصوص محتوای بالای ویتامین B و بتاکاروتن چغندر قند، یادآوری کرد: این ویتامین نقش بسزایی در تقویت سیستم ایمنی و شادابی پوست و مو دارد.
به گفته شیرمستی، مصرف چغندر قند برای کودکان در حال رشد، خانمهای جوان و افرادی که میخواهند رژیم چاقی بگیرند بسیار مفید است. چغندر قند به دلیل قند و محتوای کالری بالایی که دارد برای افراد مبتلا به دیابت، افرادی که تری گلیسرید بالا دارند و همچنین افرادی که رژیم لاغری میگیرند، توصیه نمیشود.
این کارشناس تغذیه افزود: زیاده روی در مصرف چفندر قند برای هیچ گروهی مناسب نیست و مصرف آن تنها برای یک یا دو بار در هفته توصیه میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
پاسداشت زبان فارسی در عصر شبکههای اجتماعی و تکنولوژیهای نوین در گفتوگو با عضو هیات علمی دانشگاه تهران
دکتر علیاکبر ولایتی، مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بینالملل در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه«جامجم» مطرح کرد
با وحید اسدی، مدیر رادیو جوان درباره رویکردهای جدید این رادیو در ۲۸ سالگی تأسیس آن گفتگو کردیم