به گزارش جام جم سرا به نقل از شهرآرا، خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آنها باعث از بین رفتن ویتامینهای موجود در سبزیجات میشود. همچنین توصیه میشود برای پخت سبزیجات ابتدا آب را تا حدود 60درجه سانتیگراد گرم کرده و سپس آنها داخل آن ریخته شود؛ زیرا حرارت آب باعث از بین رفتن آنزیمهایی میشود که میتوانند ویتامینها را از بین ببرند.
سبزیجات به دلیل احتمال از بین رفتن موادمغذی؛ همچنین ایجاد مواد سرطانزا نباید بهمدت طولانی سرخ شوند و اضافه روغن نباید به داخل ظروف اصلی برگردانده شود.
گفتنی است، بهتر است تخته آمادهسازی گوشت از سبزیها جدا باشد و به جای تختههای چوبی از پلاستیکهای فشرده استفاده شود و در صورت استفاده از تختههای چوبی، بعد از کار باید آنها را به دقت شسته و سطح آن را با لایهای نازک از نمک پوشاند.
شستشوی سبزی 4مرحله دارد
سبزیجات از جمله گروههای غذایی هستند که مصرف روزانه دو تا چهار واحدشان توصیه میشود؛ اما شستشوی آنها از موارد مهمی است که بیدقتی در آن میتواند سبزیها را به تهدیدی جدی برای سلامت بدن تبدیل کند، بنابراین بهتر است برای شستشوی آنها چهار مرحله اشاره شده در ادامه را بخوانید.
مرحله پاکسازی
تمام برگها و ساقههای زرد، خشک و کهنه را بگیرید و گلولای موجود در سبزی را از آن جدا کنید.
مرحله انگلزدایی
به ازای هر لیتر آب، سه تا پنج قطره مایع ظرفشویی اضافه کنید و طوری آب را هم بزنید که کف کند. حالا سبزیهای پاکشده را در این محلول بریزید. پس از 15 تا 20دقیقه، آب را به آرامی خالی کنید و سبزی را در سبدی بریزید.
مرحله میکروبزدایی
برای از بین بردن میکروبهای احتمالی، به سبزی که در آب غوطهور است، مواد ضدعفونیکننده بر پایه کلر بیفزایید؛ البته بهتر است طبق دستورالعملی که روی بستهبندی مایع ضدعفونیکننده درجشده است، سبزیها را با آن بشویید.
مرحله آبکشی
بهتر است برای اطمینان از نماندن ترکیبهایی که در دو مرحله قبلی استفاده کردهاید روی سبزیها، بار دیگر آنها را در آب غوطهور کنید و دوباره داخل سبدی بریزید تا سبزیها کاملا تمیز و برای مصرف اعضای خانواده آماده شوند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد