داوود علیمردانی افزود: با توجه به اینکه میزان کمخونی در جامعه مخصوصاً در زنان و کودکان، بالاست، مصرف چای در زمانهای نامناسب موجب بروز کمخونی بیشتر میشود.
به گزارش جام جم سرا به نقل از ایسنا، وی ادامه داد: ترکیبات موجود در چای باعث بلوکه شدن ۹۰ درصد آهن موجود غذای خورده شده میشود. بنابراین نباید بلافاصله بعد از خوردن غذا چای نوشید اگرچه میتوان آن را به صورت کمرنگ و برای تأمین بعضی از ریزمغذیها و میزانی از آب مورد نیاز بدن در فاصلهای مناسب بین دو وعده غذایی نوشید.
وی توصیه کرد: بهتر است به جای مصرف بیش از اندازه قند و شکر همراه چای نیز که یکی از عوامل بروز چاقی است از میوههای خشک نظیر توت و انجیر خشک، کشمش، خرما و.... استفاده کرد چون اینجایگزینهای قند علاوه بر اینکه میزان کالری کمتری را نسبت به قندهای ساده وارد بدن میکنند تأمین کننده بعضی از ریزمغذیهای مورد نیاز بدن نیز هستند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد