جام جم سرا: عدهای برای بهدستآوردن سهم بیشتری از بازار، با استفاده از مواد بیکیفیت، قیمت محصولاتشان را نسبت به رقبا پایین آورده تا مشتری بیشتری جذب کنند. به همین دلیل رییس تعاونی تولیدکنندگان فرآوردههای گوشتی با اعلام اینکه هیچ ارزانیای بیحکمت نیست به مصرفکنندگان هشدار میدهد که نسبت به انتخاب محصولات موردنظرشان دقت بیشتری داشته باشند.
به گفته سیدمحمد موسوی برخی کارخانجات به جای گوشت از درصد زیادی سویا استفاده میکنند که از قیمت و کیفیت محصولات میکاهد. البته او معتقد است که این محصولات به لحاظ بهداشتی مشکلی ندارد ولی سطح کیفی آن با سایر برندها برابری نمیکند. او همچنین اطمینان خاطر میدهد که تعاونی و تعزیرات با این واحدهایی که معمولا در شهرستانها وجود دارد، برخورد خواهد کرد. هرچند استفاده از سویا و آرد از کیفیت تولیدات میکاهد اما این نوع فرآوردهها معمولا مزه بهتری از برندهای معتبر دارد و به همین دلیل همیشه بازار خود را داشته است.
راز این مزه بهتر هم به گفته یکی از تولیدکنندگان سوسیس و کالباس، استفاده بیشتر از ادویههای مخصوص برای برطرفکردن بوی آرد و سویای استفادهشده در محصولات است.
یکی از نکاتی که همیشه برای مصرفکنندگان مبهم بوده این است که چرا سوسیس و کالباسهایی که ارزانتر است و با درصد گوشت پایینتری تولید میشود؛ طعم دلچسبتری نسبت به سایر محصولات دارد. راز این محصولات چیست؟
معمولا آندسته از فرآوردههایی که درصد کمتری گوشت دارد و به جای آن از سویا و آرد بیشتری تشکیل شده است؛ برای برطرفشدن بوی خامی آرد و سویا، ادویههای مختلف و سیر بیشتری دارد که همین مساله باعث خوشطعمترشدن آن میشود. اما توصیه ما به مصرفکنندگان این است که نسبت به انتخاب محصول مورد نظرشان دقت بیشتری داشته باشند چراکه برخی از کارخانهها برای پایینآوردن هزینه تمامشده و قیمت نهایی محصول خود، کیفیت را کاهش داده و به جای گوشت، از سویا استفاده میکنند. اگرچه از نظر بهداشتی مشکل خاصی ندارد ولی به لحاظ کیفیت محصول قابلقبولی نیست و در بازار هم به دلیل قیمت پایینتر، رقابت ناسالمی را ایجاد میکند. |شرق|
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد