جام جم سرا:
مواد لازم:
لپه یک پیمانه
برنج نصف پیمانه
بلغور نصف پیمانه
سبزی آش دو پیمانه
آب مرغ یا گوشت ۵ پیمانه
آبغوره نصف پیمانه
گوچه فرنگی یک کیلوگرم
نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱-جعفری و تره را شسته و خرد کنید.
۲-لپه را یک یا دو ساعت خیس کرده و چند بار آب آن را عوض کنید.
۳-بلغور را به لپهها اضافه کنید و نیم ساعت اجازه دهید خیس بخورد.
۴-پس از این مدت آنها را آبکش کنید و داخل قابلمهای که در آن آب مرغ ریختهاید بریزید و بگذارید نیمپز شوند.
۵-برنج را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید تا زمانی برنج له شود مواد پخته شوند.
۶-پس از له شدن برنج، پوست گوجه فرنگی را بگیرید و آنها را به صورت پوره یا رنده به مواد اضافه کنید.
۷-همزمان سبزی آش یا همان تره و جعفری را به آش اضافه کنید و بگذارید آش جابیفتد.
۸-در آخرین مرحله مقداری دلخواه نمک و آبغوره به آش اضافه کنید، پس از چند بار هم زدن، مقداری نعنا برای تزئین به آش بیفزایید و سرو فرمایید.جام جم سرا
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد