طرز تهیه آش گوجه

آش گوجه یک پیش غذای محلی ایرانی است که در بسیاری از شهرها از جمله تبریز، مشهد، نیشابور، و... با اندک تفاوتهایی تهیه و سرو میشود. البته بین ما ایرانیها که کمتر اهل پیش غذا هستیم آش نوعی غذا محسوب میشود.
کد خبر: ۶۴۶۲۷۸

جام جم سرا:

مواد لازم:

لپه یک پیمانه
برنج نصف پیمانه
بلغور نصف پیمانه
سبزی آش دو پیمانه
آب مرغ یا گوشت ۵ پیمانه
آبغوره نصف پیمانه
گوچه فرنگی یک کیلوگرم
نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

۱-جعفری و تره را شسته و خرد کنید.
۲-لپه را یک یا دو ساعت خیس کرده و چند بار آب آن را عوض کنید.
۳-بلغور را به لپه‌ها اضافه کنید و نیم ساعت اجازه دهید خیس بخورد.
۴-پس از این مدت آن‌ها را آبکش کنید و داخل قابلمه‌ای که در آن آب مرغ ریخته‌اید بریزید و بگذارید نیم‌پز شوند.
۵-برنج را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید تا زمانی برنج له شود مواد پخته شوند.
۶-پس از له شدن برنج، پوست گوجه فرنگی‌ را بگیرید و آن‌ها را به صورت پوره یا رنده به مواد اضافه کنید.
۷-همزمان سبزی آش یا‌‌ همان تره و جعفری را به آش اضافه کنید و بگذارید آش جابیفتد.
۸-در آخرین مرحله مقداری دلخواه نمک و آبغوره به آش اضافه کنید، پس از چند بار هم زدن، مقداری نعنا برای تزئین به آش بیفزایید و سرو فرمایید.جام جم سرا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها