روش تهیه:
برای مواد داخل شیرینی، مربا یا میوه خشک را همراه با گرده و شکر قهوهای (اگر از مربا استفاده میکنید، از شکر استفاده نکنید.) را داخل غذا ساز یا همزن برقی بریزید.
درپوش ظرف را گذاشته و مواد را تا جایی که گردوها به تکههای نسبتا ریز خرد شده و خمیر دانه دانهای به دست بیاید به هم بزنید و سپس آن را کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، کره را به مدت ۳۰ ثانیه در درجه متوسط یا بالای همزن برقی به هم بزنید.
شکر، بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و تا زمانی که مواد مخلوط شوند به هم زدن ادامه دهید و هر از گاهی موادی که به دیواره کاسه چسبیدهاند را جدا کرده داخل مخلوط بریزید. تخممرغها و رنده پوست پرتقال را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید.
سپس تا جایی که امکان دارد از آرد به این مخلوط اضافه کرده و با همزن مخلوط کنید. باقی آرد را هم با قاشق چوبی به مواد اضافه کرده و به هم بزنید.
خمیر را به ۲ قسمت تقسیم کرده، روی آن را با پارچه نمدار بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید.
نیمی از خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی گذاشته و با وردنه باز کنید تا مربعی به طول ۲۵سانتیمتر به دست بیاید. ورق کاغذ روی خمیر را برداشته، نیمی از مواد داخل شیرینی را روی خمیر قرار داده و به طور یکنواخت روی آن پهن کنید به طوری که از هر طرف ۱ تا ۵/۱ سانتیمتر خالی بماند.
به کمک ورق کاغذ روغنی زیر خمیر، خمیر را با مواد روی آن لوله کرده، در انتها لبه خمیر را اندکی مرطوب کرده و به طرف دیگر فشار دهید تا به خوبی بچسبد. این لوله خمیر را داخل کیسه فریزر قرار داده و باقی خمیر و مواد داخل آن را هم به همین صورت آماده کنید. دو لوله خمیر شیرینی را به مدت ۲۴ ساعت داخل فریزر قرار دهید.
در زمان استفاده، لوله خمیر آماده را از فریزر خارج کرده و قبل از باز شدن یخ آن، آنرا به قطعات نیم سانتیمتری ببرید و با فاصله ۵ سانتیمتر از یکدیگر بر روی کاغذ روغنی چرب نشده قرار داده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتیگراد بپزید تا لبههای آن سفت شده و زیر شیرینی کمی قهوهای شود. سینی را از فر خارج کرده، پس از یک دقیقه شیرینیها را برداشته روی سینی مشبک قرار دهید تا خنک شده و آماده مصرف شوند.
این شیرینیها را در داخل ظرف در دار و در جای خنک نگهداری کنید. |ضمیمه چاردیواری جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد