آموزش آشپزی

شیرینی‌های عید: طرز تهیه «نان برنجی کرمانشاهی»

جام جم سرا: مواد لازم- آرد برنج مرغوب: ۶۰۰ گرم، شکر: ۲۲۰ گرم، گلاب: نصف فنجان، روغن کرمانشاهی: ۲۰۰ گرم، زعفران آب شده: یک قاشق غذاخوری، تخم‌مرغ: یک عدد درشت، خرفه یا کنجد: برای تزئین به میزان لازم.
کد خبر: ۷۷۶۷۱۶
شیرینی‌های عید: طرز تهیه «نان برنجی کرمانشاهی»

طرز تهیه:

ابتدا آرد برنج را از الک رد کرده و با روغن مخلوط کنید. برای تهیه این شیرینی باید شکر را با دوسوم لیوان آب روی حرارت گذاشته تا شربتی تهیه شده و بعد آن را به آرد و روغن بیفزایید. کمی مخلوط کرده و تخم‌مرغ را با زعفران و گلاب به مواد افزوده و خوب ورز دهید تا خمیری لطیف حاصل شود. این خمیر باید حدود پنج تا شش ساعت در هوای خنک و بیرون از یخچال، استراحت کند. سپس دوباره آن را مقداری ورز داده و برای پخت آماده کنید. سینی فر را چرب کنید و از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد کنید و در سینی بچینید و با مهر مخصوص نان برنجی روی آن بزنید و کمی دانه خرفه روی آن بپاشید. به همین ترتیب تمام خمیر را آماده پخت کنید. فر را حتما از قبل ‌ برای شیرینی گرم کنید و سینی محتوی شیرینی را در طبقه وسط با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید. بعد از سرد شدن شیرینی‌ها از فر در آورید و در ظرف مناسبی بچینید. این شیرینی باید در دمای معمولی نگهداری شود. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۵
نرم افزار موبایل
-
۲۳:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۱۸
۰
۰
من درست كردم عالیییییییییی بود.
مریم سینایی
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
۰
۰
من درست مكنم خشك میشود مثل نان برنجی پوك نمیشود
ملوس
-
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
۰
۰
جای شكر قند می توان ریخت
مهدیس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۵
بله اما ترجیحا شكر
مهدیس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۳۸ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۵
۰
۰
عالی بدرد بخور و مختصر بود
مرسی
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها