طرز پخت «خوراک قارچ»

مواد لازم- قارچ: نیم کیلو|تخم مرغ: ۴ عدد|فلفل دلمه‌ای: ۲ عدد|گوجه فرنگی متوسط: ۴ عدد|پیاز متوسط: ۲ عدد|نمک و فلفل: به مقدار لازم.
کد خبر: ۶۵۸۳۳۲

جام جم سرا:

روش تهیه:

۱- قارچ را تمیز کنید، خرد کنید، بشویید و سپس در آّبکش بریزید تا آبش کاملا کشیده شود.
۲- پیاز را هم خرد کنید و داخل روغن کمی تفت بدهید.
۳- فلفل دلمه‌ای را هم خرد کنید و داخا پیاز در حال سرخ شدن بریزید.
۴- گوجه فرنگی را هم خرد کنید و با پیاز و فلفل تفت دهید.
۵- کمی نمک و فلفل به این مخلوط اضافه کنید و بعد از کم کردن حرارت کمی آب به اندازه نصف لیوان اضافه کنید و وقتی مواد شروع به جوشیدن کردن در ظرف را ببندید.
۶- قارچ را هم در حین جوشیدن بقیه مواد البته آخر از همه به ترکیب اضافه کنید و اجازه بدهید آب این مایع کاملا کشیده شود.
۷- بعد از اینکه آب مواد کاملا کشیده شد، تخم مرغ‌ها را روی آن‌ها بشکنید و بگذارید با‌‌ همان حرارت ملایم و البته در بسته ظرف تخم‌ مر‌غ‌ها سفت شود و به قول معروف بسته شود و خودش را بگیرد. بعد از این فعل و انفعالات خوراک قارچ شما آماده سرو شدن است.

نکته:

می‌توانید به جای اضافه کردن نصف لیوان آب اجازه بدهید مواد شما با‌‌ همان آب گوجه فرنگی جوش بخورند و پخته شوند اما در صورتیکه گوجه فرنگی شما خیلی آبدار نبود می‌توانید نصف لیوان آب را اضافه کنید.|خبرآنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها