طرز تهیهٔ کتلت قارچ

برای کسانی که محدودیتهایی در مصرف گوشت دارند، گیاهخوارند یا مایلند جایگزین‌هایی برای گوشت پیدا کنند، کتلت قارچ گزینه خوبی خواهد بود. با مواد لازم و دستور پخت آن در ادامه مطلب آشنا شوید.
کد خبر: ۶۰۹۸۲۰

مواد لازم:

قارچ: نیم کیلو
سیر: ۲ حبه
تخم‌مرغ: ۳عدد
آرد یا خمیر نان باگت: نصف لیوان
سبزیجات معطر: ۲ قاشق
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا قارچ‌ها را چرخ کرده و با سبزیجات معطر و خمیر نان باگت مخلوط کنید. بهتر است خمیر نان باگت تازه و نرم باشد، اما اگر چنین خمیری دردسترس نداشتید، می‌توانید از آرد یا پودر خمیر نان باگت استفاده کنید. پس از آن تخم‌مرغ‌ها را به مواد اضافه کرده و در صورت شل بودن مایه، قدری آرد به آن اضافه کنید. نمک و فلفل و ادویه موردعلاقه خود را همراه با سیرهایی که له کرده‌اید، به مخلوط اضافه کرده، خوب هم بزنید تا مواد یک‌دست شود. حالا روغن را در تابه‌ای روی حرارت داغ کنید و از مواد اولیه به اندازه یک گردو بردارید و در دستتان صاف کنید و در روغن بریزید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید یک روی کتلت‌ها سرخ شود، سپس روی دیگر کتلت‌ها را سرخ کنید.
>> لقمه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها