طرز تهیه «اسنک گیاهی»

مواد لازم- نان همبرگر: یک عدد|گل کلم: نصف لیوان|قارچ: نصف لیوان|گوجه فرنگی: کوچک ۱ عدد|فلفل دلمه‌ای: یک نصفه|پیاز سرخ شده: نصف قاشق|سس فرانسوی: یک قاشق|پنیر ورقه‌ای: دو برش|نمک و فلفل سیاه و آویشن و پودر کاری: مقدار دلخواه|آب لیموترش: نصف لیمو ترش کوچک|روغن و کره: اندکی.
کد خبر: ۶۶۲۷۵۵

جام جم سرا:

طرز تهیه:

* گل کلم را چند دقیقه بخارپز یا آبپز می‌کنیم به حدی که کاملا نرم نشود.
* قارچ‌ها را اسلایس کرده و در روغن و کرهٔ داغ به همراه کمی نمک و آبلیمو و پودر کاری تفت می‌دهیم.
* فلفل دلمهٔ اسلایس شده و پیاز داغ را اضافه می‌کنیم. گل کلم را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. گوجه فرنگی‌ها را خرد کرده و به همراه ادویه‌ها اضافه می‌کنیم و تفت مختصری می‌دهیم. شعله را خاموش کرده و سس را افزوده و کاملا مخلوط می‌کنیم.
* صفحات گریل ساندویچ ساز را با کره چرب کرده و دستگاه را روشن می‌کنیم تا داغ شود.
* نان همبرگری را از وسط کامل برش می‌دهیم، کمی از خمیرش را خارج می‌کنیم. یک ورقه پنیر گذاشته و از مواد رویش می‌ریزیم و دوباره یک ورقه پنیر و برش بعدیِ نان. سپس در دستگاه گریل می‌گذاریم و درب دستگاه را می‌بندیم تا آماده شود.
* برای سرو، آن را به چهار قسمت مثلثی تقسیم و میل می‌کنیم.

نکته‌ها:

* حتماً از نان برگر نرم استفاده شود (مانند نانهای بسته بندی یا سه نان کنجددار که بسیار عالی می‌شود).
* می‌توان از یک ورقه بلوچیز و یک ورقه پنیر پستو استفاده کرد اما هر پنیر ورقه‌ای دیگری نیز قابل مصرف است.
* برای مواد داخلی، از هر ترکیب دلخواهی می‌توانید استفاده کنید. فقط حتما دقت داشته باشید که حاشیه‌های نان را خالی بگذارید که بعداً بر اثر فشارِ دستگاه مواد بیرون نریزند.
* می‌توانید کمی کچاپ به ترکیب مواد اضافه کنید.|سوالی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها