طرز تهیه «سالاد برگ شاهی با گلابی و پنیر»

مواد اولیه (برای ۴ نفر): سرکه ۱ قاشق غذاخوری|عسل ۱ قاشق غذاخوری|آبلیمو ۱/۲ قاشق غذاخوری|نمک ۱/۸ قاشق چای خوری|فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری|روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری|گوشت قرمز ۴ تا ۵ تکه (فیله خیلی نازک)|گلابی ۲ عدد (رسیده)|شاهی ۴ فنجان|پنیر ریکوتا ۸۵ گرم (نازک ورقه شده).
کد خبر: ۶۶۵۸۳۳

جام جم سرا:

طرز تهیه سس:

سرکه، عسل، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را داخل کاسه سالاد مخلوط کنید. ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را خیلی آرام و ذره ذره به آن اضافه کنید و خیلی خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند.

طرز تهیه سالاد:

فیله‌ها را داخل یک قابلمه با ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون به مدت ۵ دقیقه روی دمای ملایم سرخ کنید تا اینکه ترد شود و به حوله کاغذی انتقال دهید تا روغن آن گرفته شده و خنک شود و در آخر آن را به تکه‌های کوچک خرد کنید.
گلابی را پوست بکنید و از طول به دو قسمت کنید و خیلی نازک ورقه کنید.
گلابی، شاهی و پنیر را با فیله داخل کاسه سالاد ریخته و با سس مخلوط کنید.(هایپرکلابز)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها