جام جم سرا:
طرز تهیه:
در یک کاسه بزرگ، اسفناج، انبه، فلفل قرمز ریخته و با روغن زیتون، سرکه و کمی نمک است مخلوط کنید و کنار بگذارند.
سینه مرغ را چه به صورت آبپز یا با استفاده از فر بپزید و سپس آن را به قطعات کوچک برش دهید (ریش ریش نکنید)
عسل و خردل را با هم مخلوط کنید و پس از هم زدن، به مرغ اضافه کنید
درنهایت همه مواد را با هم مخلوط کرده، در ظرفی ریخته، روی آن را تزئین کنید
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد