جام جم سرا:
مواد لازم:
خربزه متوسط: یک عدد
شکر: نصف لیوان (بستگی به شیرین بودن خریزه دارد)
نشاسته: ۴ قاشق غذا خوری
برگ نعنا: به میزان لازم (یک مشت کفایت میکند. به جای آن میتوان چند قطره آبلیمو یا کمی وانیل یا مقداری گلاب به دسر اضافه کرد)
طرز تهیه:
خربزه را پوست کنده، خرد میکنیم.
خربزهها را داخل مخلوط کن میریزیم.
بعد از آن شکر و نعنا و نشاسته میریزیم و همه را خوب مخلوط میکنیم.
مواد مخلوط شده را داخل قابلمهای ریخته، با حرارت ملایم تا جایی که کمی سفت شود میپزیم.
دسرتان پس از کمی سرد شدن آماده سرو و خوردن است.(همشهری آنلاین)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد