مواد لازم سس سیر: خردل: نصف قاشق مرباخوری ، روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری ، سرکه سیب: دو قاشق غذاخوری، سیر رنده شده: دو حبهبرای تهیه این سس همه این مواد را با هم مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. دقت کنید که روغن زیتون را در آخرین مرحله از تهیه سس اضافه کنید.
طرز تهیه سالاد: ژامبون را خرد کنید و با یک قاشق روغن زیتون سرخ کنید. اسفناجها را خرد کنید و با پنیر خرد شده و ژامبون مخلوط کنید و به تعداد تخممرغها تقسیم کنید و در بشقاب مخصوص سرو بریزید. تخممرغها را جدا نیمرو کنید و روی هر ظرف یک عدد تخممرغ نیمرو شده بگذارید وبعد سس مخصوص را روی آنها بریزید. میتوانید برای تزئین این سالاد از تعدادی زیتون استفاده کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد