همه ما ظروف مختلفی در خانه داریم که متناسب با حال و هوای مهمانی و مهمانها، از آنها استفاده میکنیم؛ اما برخی ظرفها را هم میتوانیم خودمان بسازیم.
یکی از این ظرفها، جایخی است که خودش از جنس یخ است. این کاسه یخی، خیلی ساده اما بسیار زیباست؛ آنقدر که حداقل به یک بار ساختنش میارزد.
روش ساخت
برای تهیه ظرف یخی به 2 عدد کاسه با اندازههای مختلف احتیاج دارید. باید کاسههایی را برای این کار انتخاب کنید که بتوانید آن را درون فریزر قرار دهید. ظروف پلاستیکی یا استیل بهترین گزینهها برای این کار هستند. حالا در کاسه بزرگتر به اندازه یک سانتیمتر آب بریزید. برای زیباتر شدن کاسه یخی میتوان درون آب، گُل یا میوههای ورقه شده ریخت. سپس کاسه را درون فریزر بگذارید تا یخ بزند. پس از اینکه کاملا یخ زد ظرف را از درون فریزر دربیاورید. حالا کاسه کوچکتر را درون کاسه بزرگتر قرار دهید. برای اینکه کاسه کوچکتر بالا نیاید باید درون آن را سنگین کنید. این کار را میتوانید با ریختن آب درون کاسه انجام دهید یا از بستههای درون فریزر برای این کار کمک بگیرید. حالا فاصله بین کاسه کوچکتر و بزرگتر را هم با آب پر کنید و مانند قبل برای تزئین از گل و میوه کمک بگیرید. کاسهها را دوباره درون فریزر بگذارید تا آب کاملا یخ بزند. پس از اینکه یخ زد به کمک قدری آب ولرم هر دو کاسه را از یخ جدا کنید. حالا ظرف یخی شما آماده شده و میتوانید آن را درون بشقاب قرار دهید و سر سفره ببرید.
یخهای خوشگل و خوشمزه
با نزدیک شدن فصل گرما کمکم استفاده از یخ هم بیشتر از قبل میشود و معمولا برای لذت بردن از آب خنک، شربت و... چند تکه یخ هم در لیوان میاندازیم. اما با همین یخها هم میشود هنرنمایی کرد و شکل و البته طعم آنها را کمی تغییر داد.
با توجه به ذائقهای که دارید میتوانید در قالبهای یخ نعنا، گل محمدی، ورقههای لیمو و... بریزید و آنها را در فریزر بگذارید تا یخ ببندد. نکتهای که برای این کار باید توجه کنید نزدیک و هماهنگ بودن طعمهاست. مثلا اگر درون شربت آلبالو از یخ نعنا استفاده کنید خوشایند نخواهد بود. پس بهتر است از میوهها برای شربت، و از نعنا برای خنککردن دوغ استفاده کنید.
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: