آشپزی: طرز تهیه «خورش سیب»

مواد لازم- گوشت نیم کیلوگرم|پیاز دو عدد|سیب شیرین چهار عدد|لپه یک پیمانه|رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری|گوجه‌فرنگی رنده شده دو عدد|لیموعمانی پنج عدد|زعفران نصف قاشق چایخوری|دارچین، روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم.
کد خبر: ۶۶۹۵۶۹

جام جم سرا:

طرز تهیه:

ابتدا پیازها را رنده کرده با زردچوبه و روغن سرخ می‌کنیم، سپس گوشت‌ها را قیمه‌ای خرد کرده و در پیاز سرخ می‌کنیم و دارچین و فلفل را می‌افزاییم. بعد گوجه‌فرنگی‌ها و رب گوجه‌فرنگی را داخل مواد می‌ریزیم. آن‌گاه لپه را که از قبل خیس کرده‌ایم آبکش کرده و داخل مایه سرخ می‌کنیم (برای جلوگیری از وا رفتن لپه) آب ریخته و می‌گذاریم بپزد. حدود یک ساعت و نیم بعد، لیموعمانی، زعفران و نمک را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم خورش جا بیفتد. 45 دقیقه قبل از سرو، سیب‌های خرد شده را اضافه می‌کنیم (به این دلیل که سیب زرد له می‌شود). خورش آماده است.(زهره لطف الهی/آموزش آشپزی)

Share

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها