طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خلال کنید و در یک قابلمه مناسب، روغن بریزید و پیاز را تفت دهید. گوشت را به قطعات درشت خرد کنید و به پیاز اضافه کرده و آن را هم تفت دهید. سه لیوان آب روی گوشت بریزید و بگذارید پخته شود. آلو بخارا را بشویید و خیس کنید. هویج را هم خلال کنید و کمی تفت دهید. وقتی گوشت تقریبا پخته شد، هویج و آلو بخارا و زعفران و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و بگذارید خورش جا افتاده و به روغن بیفتد. این خورش باید کم آب باشد. بعد از آماده شدن، در ظرف مناسب بکشید و با پلو زعفرانی میل کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد