طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خلال کنید و در یک قابلمه مناسب، روغن بریزید و پیاز را تفت دهید. گوشت را به قطعات درشت خرد کنید و به پیاز اضافه کرده و آن را هم تفت دهید. سه لیوان آب روی گوشت بریزید و بگذارید پخته شود. آلو بخارا را بشویید و خیس کنید. هویج را هم خلال کنید و کمی تفت دهید. وقتی گوشت تقریبا پخته شد، هویج و آلو بخارا و زعفران و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و بگذارید خورش جا افتاده و به روغن بیفتد. این خورش باید کم آب باشد. بعد از آماده شدن، در ظرف مناسب بکشید و با پلو زعفرانی میل کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ