طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خلال کنید و در یک قابلمه مناسب، روغن بریزید و پیاز را تفت دهید. گوشت را به قطعات درشت خرد کنید و به پیاز اضافه کرده و آن را هم تفت دهید. سه لیوان آب روی گوشت بریزید و بگذارید پخته شود. آلو بخارا را بشویید و خیس کنید. هویج را هم خلال کنید و کمی تفت دهید. وقتی گوشت تقریبا پخته شد، هویج و آلو بخارا و زعفران و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و بگذارید خورش جا افتاده و به روغن بیفتد. این خورش باید کم آب باشد. بعد از آماده شدن، در ظرف مناسب بکشید و با پلو زعفرانی میل کنید. (جام جم سرا)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت