جام جم سرا: دکتر آراسب دباغ مقدم میافزاید: «بهتر است بدانید که مرغهای سبز، همان مرغهای بدون آنتیبیوتیک هستند. یعنی در طول دوره پرورش آنها، نه از داروهای آنتیبیوتیکی استفاده میشود و نه از داروهای ضد میکروبی کوکسیدیوز. کوکسیدیوز، یک بیماری تکیاختهای است که احتمال بروز آن در برخی از طیور، بهخصوص در نواحی مرطوب کشور، وجود دارد».
این متخصص بهداشت مواد غذایی تاکید میکند که دوره پرورش مرغ در کشور ما، حدود 45 روز است. در طول دوره پرورش مرغ سبز، در طی 3 مرحله پرورش (اول، وسط و آخر دوره)، نمونهبرداریهایی از مرغ انجام میشود تا سازمان دامپزشکی تایید بکند که این مرغها در پایان سومین مرحله آزمایش، فاقد آنتیبیوتیک هستند. در این صورت، مجوز مرغ سبز به چنین محصولاتی داده میشود.
به نقل از سلامانه، دباغ مقدم معتقد است: «اگر مسولان سازمان دامپزشکی متوجه وجود آنتیبیوتیک در گوشت این مرغها بشوند، به مرغداری مجوز عرضه محصولات خود با عنوان مرغ سبز نمیدهند و میگویند که باید آنها را مانند سایر مرغهای معمولی، روانه بازار بکنند. با این حساب، مرغهایی که روی بستهبندی آنها عنوان «مرغ سبز» درج شده و دارای مجوزهای لازم بهداشتی از سوی سازمان استاندارد و دامپزشکی کشور هستند، محصولاتی بدون آنتیبیوتیک محسوب میشوند و میتوان بدون نگرانی، آنها را خریداری و مصرف کرد».
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد