جام جم سرا:
مرغ کامل منجمد به صورت بسته کیسه ای |
ردیف |
نام محصول |
قیمت مصوب
هر کیلو (ریال) |
مشخصات بسته بندی |
1 |
مرغ کامل منجمد بسته بندی کیسه ای (پوشش کیسه نایلونی) |
49500 |
1- لاشه مرغ بر اساس وزن، سورت و تفکیک گردیده و سپس در کیسه های ته گرد و کاملاً چسبیده به لاشه بسته بندی گردد. 2- پلاستیک بسته بندی از مواد نو و مختص مواد غذایی استفاده و بخشی از آن فاقد چاپ و رنگ و بصورت شفاف به جهت امکان رویت محصول باشد. 3- کیسه محتوی لاشه بایستی کاملا از هوا تخلیه (بسته کیسه نایلونی) و سپس درب بندی و یا کلیپس زده شود و بسته ها سالم، بدون عیب و پارگی باشند. 4- بسته ها (کیسه) باید دارای اطلاعات و مشخصات مربوطه شامل: تاریخ تولید و انقضاء، شرایط نگهداری، نام کشتارگاه و کد پروانه بهداشتی بهره برداری باشند. 5- استفاده از برچسب مجزا جهت درج مشخصات فوق به هیچ عنوان مجاز نمی باشد. 6- بسته بندی ها فاقد هر گونه خونابه و آب باشد. 7- تأمین شرایط نگهداری ، بهداشتی و برودتی الزامی می باشد.
|
1- کلیه اندرونه های ( امعاء و احشا) مرغ، اعم از خوراکی و غیرخوراکی شامل چینه دان، سنگدان، پیش معده، روده ها، جگر، قلب، ریه، کلیه و طحال بایستی کاملاً تخلیه شده باشد.
2- لاشه ها کاملاً تمیز و پاک شده و عاری از هر گونه پر باشد.
3- پاها دقیقاً از مفصل زانو قطع شده باشند.
4- مقعد زنی مرغ انجام شده و لاشه ها فاقد باقی مانده مقعد باشند.
5- لاشه ها دارای گوشت های کنده شده یا آویزان، کبودی سینه، شکستگی استخوان، پارگی و برش عضلات نباشد.
6- لاشه ها دارای تغییرات نامطلوب رنگ، بو و پارگی پوست نباشد.
7- لاشه ها فاقد چربی انباشه در محوطه بطنی بوده و همچنین یخ و آب در داخل شکم و غدد لنفاوی و چربی در اطراف گردن و مقعد وجود نداشته باشد.
|
انواع گوشت گوساله و گوسفندی (لاشه داخلی) بسته بندی شرکتی |
ردیف |
نام محصول |
قیمت واحد کیلوگرم
(ریال) |
مشخصات محصول در هر بسته |
1 |
راسته با استخوان |
273000 |
- |
2 |
راسته بی استخوان |
409000 |
بدون چربی اضافه و کاملا" تمیز |
ران پاک کرده گوسفندی با استخوان |
335000 |
بدون دنبالچه و چربی و غدد ظاهری با 3% چربی قابل رویت |
3
|
ران کامل گوسفندی ممتاز
|
335000
|
بسته بندی شده با پوشش استرج فیلم و دارای برچسب مشخصات چربی گیری شده کامل بدون دنبالچه و غدد ظاهری بدون برش و شکستگی قلم ، کلمه ممتاز بر روی محصول درج شده باشد.
|
4
|
سردست (با گردن جناق 3 دنده) |
285000
|
سردست، سینه، ماهیچه، جناق با 3 دنده بدون استخوان کتف با 3% چربی قابل رویت
|
5
|
سر دست ( کف دست ) |
323000
|
بدون ( سینه ، ماهیچه ، گردن ، جناق و استخوان کتف ) |
6 |
قلوه گاه با استخوان |
167000 |
- |
7 |
قلوه گاه بی استخوان |
178000
|
- |
8 |
گردن |
253000
|
- |
9 |
ماهیچه |
356000 |
همراه با گل ماهیچه |
10 |
چرخکرده مخلوط |
215000
|
مخلوط گوساله و گوسفندی |
11 |
خورشتی
|
282000
|
قطعه شده ( هر قطعه شده بیشتر از 50 گرم )
|
12 |
راسته پاک کرده
|
295000 |
بدون چربی همراه با دمار ( پوسته سراسری متصل به راسته )
|
13 |
ران پاک کرده |
288000 |
بدون غده و چربی با صلابت
(قوام گوشت) |
14 |
سردست پاک کرده |
275000 |
بدون غده و چربی با صلابت
(قوام گوشت) |
15 |
قلوه گاه |
180000 |
بدون چربی و پوست اضافه |
16 |
گردن |
225000 |
کاملا پاک شده |
17 |
قلم |
22000 |
برش خورده |
|
ماهیچه گوساله |
288000 |
|
انواع گوشت گرم گوساله و گوسفندی بسته بندی در محل |
گوشت گوسفندی |
ردیف |
نام محصول |
قیمت واحد کیلوگرم
(ریال) |
مشخصات محصول |
1 |
راسته با استخوان |
260000 |
بدون غدد لنفی |
|
راسته بی استخوان |
360000 |
|
2
|
ران پاک کرده گوسفندی با استخوان |
318000 |
بدون دنبالچه و چربی و غدد ظاعری با 3% چربی قابل رویت |
3
|
سردست (با گردن جناق 7 دنده) |
265000 |
سردست،سینه،ماهیچه،گردن،جناق با 3 دنده بدون استخوان کتف با 3% چربی قابل رویت |
4
|
سر دست ( کف دست ) |
305000 |
بدون(سینه ،ماهیچه ،گردن ،جناق و استخوان کتف) |
5 |
قلوه گاه با استخوان |
160000 |
- |
6 |
قلوه گاه بی استخوان |
170000 |
- |
7 |
گردن |
243000 |
- |
8 |
ماهیچه |
335000 |
همراه با گل ماهیچه |
9 |
شقه گوسفندی |
245000 |
لاشه با برش طولی بدون دنبه |
گوشت گوساله |
ردیف |
نام محصول |
قیمت واحد کیلوگرم
(ریال) |
مشخصات محصول |
1 |
راسته پاک کرده |
309000 |
بدون چربی همرا با دمار(پوسته سراسری متصل به راسته) |
2 |
ران پاک کرده |
283000 |
بدون غده و چربی با صلابت(قوام گوشت) |
3 |
سردست پاک کرده |
274000 |
بدون غده و چربی با صلابت(قوام گوشت) |
4 |
فیله پاک کرده |
420000 |
بدون غده و چربی با صلابت(قوام گوشت) |
5 |
قلم |
25000 |
برش خورده |
6 |
قلوه گاه |
175000 |
بدون چربی و پوست اضافه |
8 |
گردن |
220000 |
کاملا پاک شده |
|
ماهیچه گوساله |
283000 |
|
انواع گوشت گرم گوساله و گوسفندی بسته بندی طرح تنظیم بازار |
گوشت گوسفندی |
ردیف |
نام محصول |
قیمت واحد کیلوگرم
(ریال) |
مشخصات محصول |
1 |
راسته با استخوان |
180000 |
به همراه فیله، پاک شده بدون چربی و غدد پشت راسته |
2
|
ران پاک کرده گوسفندی با استخوان |
225000 |
بدون دنبالچه و چربی و غدد ظاهری با 3% چربی قابل رویت |
3
|
ران کامل گوسفندی ممتاز |
225000 |
بسته بندی شده با پوشش استرچ فیلم و دارای برچسب مشخصات چربی گیری شده کامل بدون دنبالچه و غدد ظاهری |
4
|
سردست (با گردن جناق 3 دنده) |
220000 |
سردست، سینه، ماهیچه، گردن، جناق با 3 دنده بدون استخوان کتف با 3% چربی قابل رویت |
5 |
قلوه گاه بی استخوان |
165000 |
بدون استخوان، بدون سرسینه و چربی اضافه |
6 |
گردن |
170000 |
کاملاً تمیز و بدون آثار خون آلودگی |
گوشت گوساله |
ردیف |
نام محصول |
قیمت واحد کیلوگرم
(ریال) |
مشخصات محصول |
1 |
چرخ کرده مخلوط |
186000 |
مخلوط گوساله و گوسفندی |
2 |
خورشتی |
220000 |
قطعه شده (هر قطعه بیش از 50 گرم) |
3 |
راسته پاک کرده |
238000 |
بدون چربی همراه با دمار (پوسته سراسری متصل به راسته) |
4 |
ران پاک کرده |
220000 |
بدون غده و چربی با صلابت (قوام گوشت) |
5 |
سردست پاک کرده |
210000 |
بدون غده و چربی با صلابت (قوام گوشت) |
انواع گوشت گرم گوسفند داخلی بصورت لاشه چهار قطعه (نیم شقه) |
گوشت گوسفندی |
ردیف |
نام محصول |
قیمت واحد کیلوگرم
(ریال) |
مشخصات محصول |
1 |
ران گوسفندی |
260000 |
ران به همراه راسته و قلوه گاه متصل به آن، به علاوه 6 دنده متصل. (به صورت قطعه یکپارچه)
|
2 |
سر دست گوسفندی |
230000 |
سردست به همراه راسته متصل به آن به علاوه ماهیچه، گردن، جناق و 7 دنده متصل. ( به صورت یک قطعه یکپارچه)
|
انواع آلایش گوساله و گوسفندی بسته بندی |
ردیف |
نام محصول |
قیمت هر بسته (ریال) |
1
|
کله پاچه گوسفندی یک دست کامل |
250000
|
2
|
کله پاچه گوسفندی نیم دست |
185000
|
3
|
پاچه گوسفندی 6 عددی |
140000
|
4
|
پاچه گوسفندی 4 عددی |
95000
|
5 |
زبان گوسفندی 3 عددی |
165000 |
6 |
مغز گوسفندی 3 عددی |
128000
|
7 |
سیراب گوسفندی یک دست کامل |
50000
|
8 |
جگر سیاه گوسفندی هر کیلو |
375000
|
9 |
دل و قلوه گوسفندی هر کیلو |
375000
|
10 |
جگر سفید گوسفندی یک دست کامل |
50000 |
11 |
سیراب و شیردان گوساله هر کیلو |
50000
|
12 |
پاچه گوساله هر عدد |
79000
|
13 |
مغز گوساله هر عدد |
85000
|
14 |
زبان گوساله بدون حلقوم هر کیلو |
285000 |
15 |
دل و قلوه گوساله هر کیلو |
280000 |
16 |
جگر سیاه گوساله هر کیلو |
280000 |
نرخنامه مصوب انواع گوشت گوسفندی منجمد استرالیایی
|
ردیف |
نام محصول |
قیمت واحد کیلوگرم (ریال) |
1
|
ران بره گوسفندی |
240000
|
کف دست بره گوسفندی |
220000 |
2
|
سردست بره گوسفندی منجمد وارداتی |
170000
|
3
|
گردن گوسفندی با استخوان |
20000
|
4
|
راسته گوسفندی با استخوان |
220000
|
5 |
قلوه گاه گوسفندی منجمد وارداتی |
160000 |
انواع گوشت گوساله منجمد وارداتی برزیلی
|
ردیف |
نام محصول |
قیمت واحد کیلوگرم (ریال) |
1
|
ران گوساله منجمد برزیلی |
187000
|
2 |
سردست گوساله منجمد برزیلی |
167000 |
3 |
گردن گوساله منجمد برزیلی |
162000 |
گوشت شتر قطعه بندی و بسته بندی شده |
ردیف |
نام محصول |
نوع بسته بندی |
قیمت مصوب هر بسته(ریال) |
500 گرمی |
1000گرمی |
1 |
ران شتر |
بشقابی/ وکیوم |
150000 |
295000 |
2 |
ماهیچه شتر |
بشقابی / وکیوم |
150000 |
295000 |
3 |
سردست شتر |
بشقابی / وکیوم |
140000 |
275000 |
4 |
فیله شتر |
بشقابی / وکیوم |
170000 |
335000 |
5 |
راسته شتر |
بشقابی / وکیوم |
160000 |
315000 |
6 |
گردن شتر |
بشقابی / وکیوم |
130000 |
255000 |
7 |
قلوه گاه شتر |
بشقابی / وکیوم |
100000 |
195000 |
8 |
چرخ کرده خالص 100 درصد گوشت |
بشقابی |
120000 |
235000 |
9 |
چرخ کرده مخلوط 50 درصد |
بشقابی |
100000 |
195000 |
10 |
قلم شتر |
بشقابی |
* |
15000 |
گوشت بوقلمون
|
ردیف |
نام محصول |
قیمت هر بسته (ریال) |
1
|
ساق بوقلمون با پوست |
130000
|
2 |
ران بوقلمون با پوست و استخوان |
123000 |
3
|
مغز ران بوقلمون بدون پوست و استخوان |
165000
|
4
|
سینه بوقلمون با پوست و استخوان (بدون بال و گردن) |
110000
|
5
|
سینه بوقلمون بدون پوست و بدون استخوان |
144000
|
6 |
فیله بوقلمون |
169000 |
7 |
بال بوقلمون |
55000
|
8 |
گردن بدون پوست |
79000 |
9 |
جگر پاک شده بوقلمون |
89000 |
10 |
دل پاک شده بوقلمون |
10000 |
11 |
سنگدان پاک شده بوقلمون |
72000 |
12 |
لاشه کامل یا شقه ( برش عمودی لاشه) |
79000 |
گوشت شترمرغ
|
ردیف |
نام محصول |
نوع بسته بندی |
قیمت مصوب (ریال)
بسته 500 گرمی |
قیمت مصوب (ریال)
بسته 1000گرمی |
1
|
ران پاک کرده بی استخوان |
بشقابی / وکیوم |
210000 |
415000
|
2
|
ماهیچه شتر مرغ |
بشقابی / وکیوم |
210000 |
415000
|
3
|
فیله بادبزنی |
بشقابی / وکیوم |
220000 |
435000
|
4 |
آبگوشتی شتر مرغ |
بشقابی / وکیوم |
160000 |
315000
|
گردن شتر مرغ |
بشقابی/وکیوم |
70000 |
135000 |
5 |
چرخ کرده خالص شتر مرغ |
بشقابی |
130000 |
255000 |
6 |
بال و بازوی بون پوست |
بشقابی / وکیوم |
70000 |
135000 |
7 |
دل و جگر پاک شده |
بشقابی |
130000 |
260000 |
8 |
سنگدان شتر مرغ |
بشقابی / وکیوم |
60000 |
120000 |
9 |
چربی جامد شتر مرغ |
بشقابی |
75000 |
150000 |
گوشت بلدرچین تازه و منجمد، به صورت بسته بندی |
ردیف |
نام محصول |
قیمت مصوب هر کیلو (ریال) |
مشخصات بسته بندی |
1 |
بلدرچین منجمد بسته بندی در ظروف یکبار مصرف
|
155000 |
1- اطلاعات و مشخصات برچسب مشخصات شامل: تاریخ تولید و انقضاء، شرایط نگهداری، کد پروانه بهداشتی، بهره برداری به صورت چاپ شده بر روی هر بسته چسبانیده شود. 2- بسته بندی ها فاقد هر گونه خونابه و آب باشد. 3- وزن ظرف، استرچ فیلم و برچسب حداکثر از 30 گرم نباید بیشتر باشد.
|
2 |
بلدرچین کامل تازه، بسته بندی بشقابی (سینی / بشقاب یکبار مصرف و روکش استرچ فیلم)
|
152000 |
1- اطلاعات و مشخصات برچسب مشخصات شامل: تاریخ تولید و انقضاء، شرایط نگهداری، کد پروانه بهداشتی بهره برداری بصورت چاپ شده بر روی هر بسته چسبانیده شود. 2- بسته بندی ها فاقد هر گونه خونابه و آب گرم باشد. 3- وزن ظرف، استرچ فیلم و برچسب، حداکثر از 30 گرم نباید بیشتر باشد.
|
1- کلیه اندرونی های _امحاء و احشا) بلدرچین، اعم از خوراکی و غیر خوراکی شامل: چینه دان، سنگدان، پیش معده، روده ها، جگر، ششها، قلب، ریه، کلیه و طحال بایستی کاملاً تخلیه شده باشد.
2- لاشه ها کاملاً تمیز و پاک شده وعاری از هر گونه پر باشند.
3- پاها دقیقاً از مفصل زانو قطع شده باشند.
4- لاشه ها فاقد تغییرات نامطلوب رنگ، بو و پارگی پوست باشند
|
مرغ کامل بسته کیسه ای و بشقابی |
ردیف |
نام محصول |
قیمت مصوب
هر کیلو (ریال) |
مشخصات بسته بندی |
1 |
مرغ کامل تازه، بسته بندی کیسه ای
(پوشش کیسه نایلونی) |
63500 |
- لاشه مرغ بر اساس وزن آن، سورت و تفکیک گردیده و سپس در کیسه های ته گرد و کاملا چسبیده به لاشه بسته بندی شده است.
- کیسه بسته بندی از مواد نو و مختص مواد غذایی بوده و بخشی از آن فاقد چاپ و رنگ و به صورت شفاف به جهت امکان رویت محصول می باشد.
- کیسه محتوی لاشه بایستی کاملا از هوا تخلیه (کیسه نایلونی) و سپس درب بندی یا کلیپس زده شود
- بسته ها سالم، بدون عیب و پارگی باشند
- بسته ها (کیسه) باید دارای اطلاعات و مشخصات مربوطه شامل: تاریخ تولید و انقضاء، شرایط نگهداری، نام کشتارگاه و کد پروانه بهداشتی بهره برداری باشد
- استفاده از برچسب مجزا جهت درج مشخصات فوق به هیچ عنوان مجاز نمی باشد.
- بسته بندی ها فاقد هرگونه خونابه و آب باشد. |
2 |
مرغ کامل تازه، بسته بندی بشقابی
(سینی/ بشقاب یکبار مصرف و روکش استرچ فیلم) |
64700 |
- بشقاب و استرچ بایستی با استاندارد سازمان دامپزشکی مطابقت داشته و از مواد نو و مختص مواد غذایی و صرفاً از بشقاب های شفاف استفاده گردد.
- اطلاعات و مشخصات برچسب شامل: تاریخ تولید و انقضاء، شرایط نگهداری، نام کشتارگاه و کد پروانه بهداشتی بهره برداری به صورت چاپ شده بر روی روکش پلاستیکی (استریچ فیلم) هر بسته چسبانیده شود.
- بسته بندی ها فاقد هر گونه خونابه و آب باشد.
- وزن ظرف، استرچ فیلم و برچسب حداکثر از 30 گرم نباید بیشتر باشد |
3 |
مرغ کامل تازه، بسته بندی بشقابی
پاک شده مطابق مشخصات بسته بندی مقابل ( سینی / بشقاب یکبار مصرف و روکش استرچ فیلم) |
73600 |
- علاوه بر مشخصات بسته بندی مندرج در ردیف های 1 و 2 ، مرغهای بسته بندی شده می بایست فاقد: گردن، نوک بال، شش ها، مقعد، خونابه و آب بوده و محتویات شکم و امعاء و احشاء بطور کامل تخلیه شده باشد. |
نکات بهداشتی:
- وزن هر قطعه مرغ بین 1000 تا 2500 گرم به صورت کشتار روز با برش شکم عمودی (برش عمودی: شکاف اینجاد شده در فاصله بین مقعد و انتهای غضروف سینه، یعنی در امتداد خط میانی ناحیه شکمی لاشه) می باشد.
- کلیه اندورنه های ( امعاء و احشا) مرغ، اعم از خوراکی و غیر خوراکی شامل چینه دان، سنگدان، پیش معده، روده ها، جگر، قلب، ریه، کلیه و طحال بایستی کاملا تخلیه شده باشد.
- لاشه ها کاملا تمیز و پاک شده و عاری از هر گونه پر باشند.
- پاها دقیقا از مفصل زانو قطع شده باشند.
- مقعد زنی مرغ انجام شده و لاشه ها فاقد باقی مانده مقعد باشند.
- لاشه ها فاقد گوشت های کنده شده یا آویزان، کبودی سینه، شکستگی استخوان، پارگی و برش عضلات باشند.
- لاشه ها فاقد تغییرات نامطلوب رنگ، بو و پارگی پوست باشند.
- لاشه ها فاقد چربی انباشته در محوطه بطنی بوده و همچنین یج و آب در داخل شکم و غدد لنفاوی و چربی در اطراف گردن و مقعد وجود نداشته باشد. |
اجزاء ، قطعات و فرآورده های بسته بندی مرغ و انواع آلایش خوراکی تازه بسته بندی مرغ |
ردیف |
نام محصول |
قیمت مصوب ( کیلوگرم - ریال) |
1 |
ران مرغ با پوست بدون دنبالچه، چربی و سرساق |
73000 |
2 |
ران مرغ بدون پوست و بدون دنبالچه و چربی سر ساق |
86000 |
3 |
مغز ران با پوست |
98000 |
4 |
مغز ران بدون پوست |
105000 |
5 |
ساق مرغ با پوست و بدون سر ساق |
98000 |
6 |
ساق مرغ بدون پوست و سر ساق |
108000 |
7 |
سینه مرغ با پوست، بدون شش، گردن و بال |
89000 |
8 |
سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن و بال |
98000 |
9 |
ران و سینه مرغ با پوست بدون دنبالچه، شش، گردن و بال |
80500 |
10 |
ران و سینه مرغ بدون پوست بدون دنبالچه، شش، گردن و بال |
92000 |
11 |
بال کبابی ساده (بدون نوک بال) |
65000 |
12 |
بال کبابی زعفرانی (بدون نوک بال) |
65000 |
13 |
بازوی کبابی |
75000 |
14 |
بازوی کبابی زعفرانی |
75000 |
15 |
مخلوط بال و بازو کبابی ساده |
68000 |
16 |
مخلوط بال و بازو کبابی زعفرانی |
68000 |
17 |
مرغ خرد شده 4 تا 8 تکه (بدون دنبالچه، شش، گردن و بال) |
73000 |
18 |
فیله مرغ |
143000 |
19 |
فیله مرغ زعفرانی |
143000 |
20 |
گردن مرغ بدون پوست |
32000 |
21 |
شنیسل بدون آرد |
127000 |
22 |
شنیسل با آرد |
111000 |
23 |
جوجه چینی (شنیسل فیله) |
130000 |
24 |
پاچینی 10 عددی مرغ |
79000 |
25 |
جوجه کباب بی استخوان و بدون بازوی ساده |
139500 |
26 |
جوجه کباب بی استخوان و بدون بازوی زعفرانی |
139500 |
27 |
جوجه کباب با استخوان ساده |
98000 |
28 |
جوجه کباب با استخوان زعفرانی |
98000 |
29 |
مرغ کنتاکی |
79000 |
30 |
سینه مرغ سوخاری |
79000 |
31 |
دل مرغ پاک کرده |
75000 |
32 |
جگر مرغ |
49000 |
33 |
سنگدان مرغ |
53000 |
کلیه محصولات فوق می بایست به صورت بسته بندی شده در ظروف یکبار مصرف با پوشش سلفون و داری برچسب مشخصات شامل نام محصول، شماره مجوز دامپزشکی، وزن ، شرایط نگهداری، تاریخ تولید و انقضاء، نام و ادرس محل بسته بندی بوده و همچنین وزن ظرف، استرچ فیلم نباید از 30 گرم بیشتر باشد. |
(سازمان میادین میوه و تره بار)