جام جم سرا: دلیل آن که این ماستها دیگر آب نمیاندازند، استفاده اندکی از شیرخشک در تولید این محصول است. کارخانههای صنایع لبنی اخیرا ترفندی برای قوام بیشتر ماستهای پاستوریزه خود بکار میبرند تا ماستهای تولیدیشان به اصطلاح سفتتر و پرچربتر به نظر برسد که در این روش درصدی شیر خشک در فرآیند تولید به ماست اضافه میشود تا قوام ماست بیشتر شود.
به نقل از ایسنا، پیش از این گفته میشد برای قوام پیدا کردن ماست به آن نشاسته اضافه میکنند که به نظر میرسد این کار از نظر اقتصادی صرفه ندارد و استفاده از شیر خشک منطقیتر است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر محمدهادی همایون به ریشهیابی رویارویی غرب با ایران پرداختهایم
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد