جام جم سرا: دلیل آن که این ماستها دیگر آب نمیاندازند، استفاده اندکی از شیرخشک در تولید این محصول است. کارخانههای صنایع لبنی اخیرا ترفندی برای قوام بیشتر ماستهای پاستوریزه خود بکار میبرند تا ماستهای تولیدیشان به اصطلاح سفتتر و پرچربتر به نظر برسد که در این روش درصدی شیر خشک در فرآیند تولید به ماست اضافه میشود تا قوام ماست بیشتر شود.
به نقل از ایسنا، پیش از این گفته میشد برای قوام پیدا کردن ماست به آن نشاسته اضافه میکنند که به نظر میرسد این کار از نظر اقتصادی صرفه ندارد و استفاده از شیر خشک منطقیتر است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد