جام جم سرا:
* اگر آدرس ایمیل کارفرما را دارید، پس از مصاحبه، برای او نامه تشکر بفرستید و البته برای این کار بیشتر از ۲۴ ساعت صبر نکنید.
* در مورد اینکه پدرتان چقدر موفق است صحبت نکنید. در این صورت احتمالا کارفرما گمان میکند که تاکنون نیز هر موفقیتی داشتهاید به خاطر کمک پدرتان بوده است.
* به خوشایند بودن بوی دهانتان توجه کنید. دهان بدبو میتواند اولین نشانه منفی برای کارفرما باشد.
* به کار بردن عباراتی مانند «هنوز نمیدانم که از زندگی چی میخواهم» باعث خواهد شد تا روزهای بعدی نیز به دنبال کار بگردید.
* اگر کارفرما از شما پرسید که چه روزنامه یا مجلاتی را میخوانید، از به کار بردن نام روزنامههای مشهور که همه آنها را میخوانند خودداری کنید. بهتر است کمی خلاق باشید و روزنامههایی را نام ببرید که کنجکاوی کارفرما را تحریک کند.
* در مورد دیگر افرادی که برای مصاحبه شغلی در آنجا حضور دارند، نه سوالی بپرسید و نه اظهارنظر کنید.
* حداقل ۲۰ دقیقه در مورد شرکت یا کسب و کاری که برای مصاحبه به آنجا رفتهاید، تحقیق کنید چرا که به احتمال زیاد از شما خواهند پرسید که چرا آنجا را برای اشتغال انتخاب کردهاید.
* در انتهای مصاحبه احتمالا کارفرما از شما خواهد پرسید که آیا سوالی دارید یا خیر. در این مواقع سعی کنید حداقل یک سوال بپرسید. البته پرسیدن سوال بیربط به شغل نیز کمکی به شما نخواهد کرد. همچنین از پرسیدن سوالهایی مانند میزان راحتی کار پرهیز کنید. از همان اول این پیام را به کارفرما ندهید که به درد روزهای سخت نمیخورید.
* در مورد کارفرمایان پیشین خود بدگویی نکنید. چنین کاری نه تنها کمکی به استخدام شدن شما نمیکند بلکه احتمالا زنگ خطر را برای کارفرمای جدید به صدا در خواهد آورد. (خبرآنلاین)
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد