مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت و قارچ :
مواد خمیر :
آرد :3 لیوان ،
ماست :1 لیوان ،
نمک : 1 قاشق مربا خوری ،
خمیر مایه : 1 قاشق مربا خوری ،
روغن :3 قاشق غذا خوری ،
تخم مرغ : 1 عدد ،
مواد مایع :
مایع ماکارونی : 200 گرم ،
قارچ : 250 گرم ،
فلفل دلمه : 9 عدد نگینی،
جعفری خرد شده : 3 قاشق غذا خوری ،
زرشک : 3 قاشق غذا خوری ،
طرز تهیه :
تخم مرغ ، نمک ، خمیر مایه ، ماست و آرد را با دستگاه همزن می زنیم (می توانید با دست هم بزنید ) با دست ورز دهید اگر به دست نچسبید خمیر آماده است و روغن مایع را به آن اضافه می کنیم و روی آن پلاستیک می اندازیم و در جای گرم نگه می داریم تا حجم آن بیشتر شود .
250 گرم قارچ را خرد کرده ، جعفری ، فلفل دلمه ای و مایع ماکارونی را درظرفی به همراه سس قرمز مخلوط میکنیم سپس روی تخته کار خمیر را پهن می کنیم و با کاتر گردی قالب می زنیم و از مواد آماده روی خمیر می گذاریم و دو لبه خمیر را روی هم می آوریم و با فشاردست روی لبه می چسبانیم و آن را داخل روغن داغ می اندازیم و باسرعت پشت و رو می کنیم؛ پس از سرخ شدن غذا آماده است.
منبع: وب سایت صدا و سیمای مرکز استان خراسان رضوی
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین: