آموزش آشپزی / مربای گوجه فرنگی

شاید بسیاری از ما تاکنون مربای گوجه فرنگی نخورده باشیم و اصلا تصوری هم از آن نداشته باشیم. در این برنامه آشپزی طرز تهیه این مربا آموزش داده می‌شود.
کد خبر: ۷۲۶۳۶۷
آموزش آشپزی / مربای گوجه فرنگی

مواد لازم برای تهیه مربای گوجه فرنگی:

شکر: 500 گرم،

گوجه فرنگی: 4 عدد،

سیب شیرین: 1 عدد،

آبلیمو: به مقدار کافی،

دارچین: به میزان لازم.

طرز تهیه : ابتدا پوست گوجه فرنگی ها را گرفته و آنها را ریز خرد کرده و درون ظرف لعابی می ریزیم . سپس سیب را پوست کنده، رنده کرده و به ظرف اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم و تا حدود 15 دقیقه تا زمانی که آب گوجه فرنگی از آن جدا شود و به خورد سیب برود آن را حرارت می دهیم. سپس شکر و آبلیمو را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم 15 دقیقه روی حرارت بجوشد تا زمانی که حالت ژله ای پیدا کند، قوام بیاید و غلیظ شود. کفی که روی مربا به وجود می آید را بر می داریم چون باعث تلخی مربا می شود. 5 دقیقه آخر چوب دارچین را به آن اضافه کرده ، در ظرف را می گذاریم و یک شب تا صبح آنرا به این حالت نگه داشته و سپس چوب دارچین را برمی داریم و مربا را داخل شیشه می ریزیم.

منبع: وب سایت صدا و سیمای مرکز فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها