جام جم سرا به نقل از جام نیوز: برخی خوردنیها که باعث براق شدن ناخن شده یا برای رشد و سلامت آن مفیدند عبارتند از:
دانه کدو تنبل:
روی موجود در آن مانع از بروز سفیدی روی ناخن میشود و نقش ساختاری در بافتهای پیوندی و حفظ سیستم ایمنی بدن ایفا میکند.
هویج:
ویتامین A موجود در هویج، در صورت مصرف منظم، باعث تقویت و براقی ناخن میشود.
موز:
روی، ویتامین B۶ و ماده کانی سیلیکا باعث زیبایی ظاهر ناخن میشود.
کلم بروکلی:
منبع عالی آهن است که علاوه بر اینکه مانع شکنندگی ناخن میشود، از تغییر رنگ آن نیز جلوگیری میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است