سبزی خشک شده ترخون و شوید خشک هم میتوان به آن افزود. مقداری توکی یا ارزن که قبلا آن را شسته باشیم هم آماده میکنیم. ابتدا قابلمه را روی گاز میگذاریم و مقداری آب داخل آن میریزیم و توکیها را داخل آب قابلمه میریزیم و میگذاریم پخته شود و بعد از بیست دقیقه شلغم را داخل آن میریزیم. پس از آن پیاز داغ را با زردچوبه کافی میریزیم و سبزی خشک و پیاز داغ را به آان میافزاییم و صبر میکنیم تا شلغم پخته شود. نمک هم به اندازه دلخواه به آن اضافه میکنیم. شلغم برای زمستان مناسب است. مواد را که اضافه کردیم شعله را کم میکنیم ومی گذاریم آش ما قوام بیاید. بعد آن را درظرف ریخته، میل میکنیم.
منبع: شبکه استانی یزد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
با مسعود کاویانی، درباره تاریخچه، روند شکلگیری و افقهای پیش روی رادیو معارف گفتوگو کردیم
گپوگفت «جامجم» با چند هنرمند رادیویی در آغاز سال جدید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با حجتالاسلام مصباحی مقدم دکتر پیغامی و دکتر صمصامی مطرح شد