مواد لازم:
برنج: نصف لیوان، لپه: یک فنجان، بلغور گندم: 1.5 لیوان ، شیر: 4 لیوان، گوشت چرخ کرده:150 گرم، انجیر: 350 گرم، روغن: به اندازه لازم ، تره و پیازچه تازه: 150 گرم ، پیاز سرخ شده: 4 تا 5 قاشق ، نمک و فلفل: به میزان لازم ، زعفران دم کشیده: 2 قاشق غذاخوری ، پیاز: 2 عدد
طرز تهیه: ابتدا پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید. لپه و بلغور را از قبل خیس و به پیاز اضافه کنید و با مقداری آب بپزید. بعد برنج را اضافه کرده و آنقدر به آن زمان بدهید که برنج پخته شود. همزمان با برنج، پیازچه و تره را هم خرد کرده و به آش بیفزایید. اگر از انجیر خشک استفاده میکنید، قبلا آن را خیس و به آش اضافه کنید. شیر را هم کم کم به آش افزوده و مرتب به هم بزنید تا آش جا بیفتد.
نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و بعد از چند جوش آش را کنار بگذارید. گوشت چرخ کرده را هم با یک عدد پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کنید و بهصورت کوفته ریزه در آورید و با کمی روغن تفت دهید. آش را در یک ظرف مناسب کشیده و روی آن را با زعفران آب کرده و کوفته ریزهها تزئین و میل کنید.(جام جم سرا)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد