طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد و سپس سرخ کنید.
گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
در ادامه فلفل دلمهای، قارچ، هویج، نخود فرنگی، رب گوجه و نمک و فلفل را افزوده و همه مواد را تفت بدهید.
در یک قابلمه آب بریزید و بعد از جوش آمدن آب، ورمیشل را بپزید و مانند ماکارونی آبکش کنید. بعد آن را در یک ظرف بریزید و تخممرغها و نمک و فلفل و زعفران را به آنها اضافه کرده و مخلوط کنید.
در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. نیمی از ورمیشل و تخممرغ را کف ماهیتابه ریخته و آن را پهن کنید. سپس مقداری از مواد گوشتی روی آنها بریزید و در این مرحله پنیر پیتزا را روی مواد گوشتی ریخته و مجددا رشتههای ورمیشل را روی آنها بریزید و با قاشق صاف کنید.
درِ ماهیتابه را بگذارید تا کوکو خودش را بگیرد و سرخ شود.
پس از سرخ شدن، آن را برگردانید و طرف دیگرش را سرخ کنید (بهتر است از ماهیتابه دو طرفه استفاده کنید تا هنگام برگرداندن، کوکو برش نخورد و قالبی در بیاید). (جام جم سرا)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد