از سوی مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی

مجاز شدن استفاده از خمیر مرغ تکذیب شد

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی گفت: استفاده از خمیر مرغ در تولید فرآورده‌های گوشتی اعم از سوسیس، کالباس، کباب کوبیده و حلیم که به مصرف انسانی می‌رسد، ممنوع است.
کد خبر: ۷۵۰۰۹۱
مجاز شدن استفاده از خمیر مرغ تکذیب شد

جام جم سرا: هدایت حسینی در گفت‌وگو با میزان برداشتن ممنوعیت خمیر مرغ را تکذیب کرد و گفت: در حال حاضر سازمان غذا و دارو در حال بررسی این موضوع است و همچنان این ممنوعیت برداشته نشده است.

وی در ادامه با اشاره به این مطلب که سازمان غذا و دارو تاکنون نسبت به سلامت این مواد اولیه اطمینان پیدا نکرده‌ایم، خاطرنشن کرد: در مجموع ممنوعیت همچنان پا برجاست و استفاده از خمیر مرغ در تولید فرآورده‌های گوشتی اعم از سوسیس، کالباس، کباب کوبیده و حلیم که به مصرف انسانی می‌رسد، ممنوع است.

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی در خاتمه تصریح کرد: سازمان غذا و دارو با حضور سازمان استاندارد در حال بررسی این موضوع است و امیدواریم این موضوع به جمع‌بندی نهایی برسد.

این در حالی است که رئیس سازمان دامپزشکی امروزاعلام کرد در پی جلسه مشترک با سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد مشترکا به این تفاهم رسیدیم که استفاده از خمیرمرغ مانعی ندارد و مجاز است.

مهدی خلج افزود: در جلسه مشترک چهارشنبه 12 آذرماه با حضور روسای سازمان‌های غذا و دارو و استاندارد برگزار شد، پس از ارائه توضیحات از سوی سازمان دامپزشکی مبنی بر معرفی چگونگی تولید خمیرمرغ در خطوط مجاز تولید به این نتیجه رسیدیم که اگر خمیرمرغ در این بستر بهداشتی و نظارتی تولید می‌شود، دارای هیچ مشکلی نیست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

حجت‌الاسلام سید کاظم سید باقری، معتقد است گفتمان مقاومت یک آرمان فراگیر اسلامی و انسانی است که فراتر از مرز‌ها و فرقه‌ها حرکت می‌کند 

وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

نیازمندی ها