آموزش آشپزی

طرز تهیه خوراک قارچ و پوره سیب‌زمینی

جام جم سرا: مواد لازم- تخم‌مرغ: ۵ عدد، نان تست: ۵ عدد، پیاز: ۲ عدد، قارچ: نیم کیلو، سیب‌زمینی ریز: ۸۰۰ گرم، پوره سیب‌زمینی: ۱/۵ لیوان، رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری، خامه، نمک فلفل قرمز و دارچین: به میزان لازم، جعفری خرد شده: یک پیمانه، روغن مایع: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
کد خبر: ۷۵۱۷۱۱
طرز تهیه خوراک قارچ و پوره سیب‌زمینی

طرز تهیه:

ابتدا سیب‌زمینی‌های ریز را پوست بگیرید و با مقداری روغن سرخ کنید. قارچ را هم جدا بشویید و با پیاز خرد شده تفت دهید. کره و جعفری خرد شده را به قارچ افزوده و مخلوط کنید. سیب‌زمینی‌ها را در یک قابلمه بریزید و روی آنها آب گوجه و پوره بریزید و بگذارید پخته شود. نیمی از مایه قارچ را به سیب‌زمینی اضافه کنید و نمک و فلفل و دارچین و رب گوجه را افزوده و بگذارید با حرارت ملایم پخته شده و جا بیفتد. تخم‌مرغ‌ها را هم نیمرو کنید. غذا را در بشقاب، به تعداد نان‌ها بریزید و یک عدد نان تست روی غذا گذاشته و یک عدد تخم‌مرغ نیمرو شده روی نان تست بگذارید و کمی نمک و فلفل و دارچین روی آن بپاشید و با یک قاشق خامه آن را تزئین کرده و نوش جان کنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها