آموزش آشپزی: طرز تهیه کیک هویج و گردو

مواد لازم- آرد: ۳۰۰ گرم، شکر: ۳۰۰ گرم، هویج رنده شده: ۲/۵ لیوان، بکینگ‌پودر: ۲ قاشق مرباخوری، روغن مایع: ۲۵۰ گرم، تخم‌مرغ: ۴ عدد، دارچین: ۲/۵ قاشق غذاخوری، پودر گردو: ۸۰ گرم، پودر قند، پودر پسته و ترافل برای تزئین: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۵۱۷۱۴
آموزش آشپزی: طرز تهیه کیک هویج و گردو

جام جم سرا:

طرز تهیه:

در یک ظرف گود تخم‌مرغ‌ها را شکسته و شکر را با آنها مخلوط کنید. آرد را با پکینگ‌پودر دو بار الک کرده و کم‌کم به مواد اضافه کنید و ‌ هم بزنید و در انتها دارچین و پودر گردو و هویج رنده شده را بیفزایید و خوب مخلوط کنید. قالب کیک را چرب و آردپاشی کرده و مواد را به صورت یکنواخت در قالب بریزید و به مدت یک ساعت در فر از قبل گرم شده ‌ با 200 درجه سانتی‌گراد در طبقه وسط قرار دهید. بعد از پختن حتما بگذارید سرد شود و از قالب بیرون بیاورید و روی آن را با پودر قند و پودر پسته و ترافل تزئین کنید. هر 20 دقیقه درجه فر را پنج درجه کمتر کنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها