طرز تهیه ترشی بندری

جام جم سرا: مواد لازم- کرفس: ۴ شاخه، آب گوجه‌فرنگی: ۲ لیوان، گوجه‌فرنگی: ۱ کیلو، فلفل سبز تند: ۶ الی ۷ عدد، گل کلم: یک بوته متوسط، سیر: ۲ بوته، خیار، بادمجان، هویج: هر کدام ۴ عدد، رب انار: یک لیوان، موسیر: ۷۰ گرم، تمبر هندی: یک بسته، سبزی شامل: گشنیز، مرزه، ترخون: یک لیوان خرد شده، سرکه: به مقدار لازم، نمک و ادویه ترشی: ۳ قاشق غذاخوری.
کد خبر: ۷۵۹۰۳۳

طرز تهیه:

ابتدا فلفل سبزها را بشویید و داخل کمی سرکه و نمک بجوشانید تا کمی نرم شود وسپس آنها را خرد کنید. تمبر هندی را در یک لیوان سرکه حل کنید و سپس آن را صاف نمایید.

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه رب انار 

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن

 

گوجه‌فرنگی، هویج و سیب‌ترشی، کرفس و سیر را ریز خرد کنید. خیارها را جداگانه خرد کنید و روی آنها را نمک بپاشید و تا دو ساعت صبر کنید تا آب خیارها خارج شود.

موسیر را در مقداری آب بخیسانید تا نرم و تازه شوند. سپس آنها را خرد کنید. در یک ظرف مناسب تمام مواد را بریزید و روی آنها را با سرکه، آب گوجه‌فرنگی و نمک و ادویه‌جات بپوشانید. این ترشی را به مدت دو هفته در جای خنک نگهداری کنید تا آماده شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها