آموزش آشپزی

طرز تهیهٔ دمنوش زرشک و نعنا

جام جم سرا:‌مواد لازم- زرشک تازه: ۲ قاشق غذاخوری، نعنا تازه: ۴ تا ۵ برگ، عسل: یک قاشق غذاخوری، نبات: در صورت تمایل یک تکه کوچک.
کد خبر: ۷۶۰۲۶۷
طرز تهیهٔ دمنوش زرشک و نعنا

طرز تهیه:

ابتدا عسل را داخل یک و نیم تا دو لیوان آب جوش حل کنید و داخل یک قوری که زرشک تازه را در آن ریخته‌اید، بریزید. نعنا را هم به این دم نوش اضافه کنید و 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا دم بکشد. این دم‌نوش خواص سردی دارد و به کاهش فشارخون کمک می‌کند، اما می‌توانید از یک تکه نبات برای شیرین‌تر شدن آن استفاده کنید. (چاردیواری- ضمیمه دوشنبه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها