طرز تهیه:
ابتدا گوشت و پیاز خرد شده و سیر و نخود را در یک قابلمه مناسبی ریخته و مقداری آب جوش روی آن بریزید که روی مواد را بگیرد.سپس آن را روی حرارت گذاشته و پس از اینکه جوش آمد شعله را کم کرده و دو تا سه ساعت صبر کنید تا بپزد.سپس کشک و نمک و فلفل را اضافه کنید و در قابلمه را باز بگذارید و حرارت را هم کم کنید تا ریز جوش بزند و پخته شود.
آبگوشت شما آماده است، آن را در ظرف مخصوص کشیده و روی آن را با سیر داغ و کمی زعفران تزئین کنید.
این غذا را بیشتر با گوشت بز میپزند و از غذاهای محلی کرمان است که به بز قرمه هم معروف است.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد