مواد لازم برای تهیه خورش باقالی قاتوق:
باقالی محلی: 1 کیلو ،
شویدخشک: دو قاشق غذا خوری،
تخم مرغ: 2 عدد،
روغن یا کره: 250 گرم،
آب: 1 الی 2 لیوان آب جوشیده سرد،
سیر خرد شده: 4 الی 5 حبه،
نمک و فلفل و زردچوبه: هریک به میزان لازم.
طرز تهیه:
اول کره را در ماهیتابه می اندازیم سپس باقالی و شوید را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم به قدری که از خامی درآید بعد از آن زردچوبه را اضافه می کنیم و بلافاصله دو لیوان آب جوشیده سرد شده به آن اضافه می کنیم تا کف نکند در این هنگام باید در ماهیتابه را بگذاریم و شعله را کم کنیم تا آرام پخته شود بعد از این که باقالی نرم شد زمانی است که باید آن را نمک زد و تخم مرغ را به صورت درسته اضافه کنیم.
البته گیلانی ها این خورش و برخی خورش های دیگر محلی را در نوعی ظرف به نام « گَمِج» درست می کنند.
منبع: شبکه استانی مرکز گیلان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا